« Život
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
HUMOROM DO SEKSA

Kako naći put do njenog srca i kreveta? Nasmijte je

Zbijajte šale na svoj račun, budite sponatni, prirodni, ali samouvjereni. I ne zaboravite - odvući ženu u krevet smijehom i doživjeti da vam se smije u krevetu dvije su sasvim različite stvari

Ako se smije, znači da ste na dobrom putu. Osim ako to ne radi u krevetu
Ako se smije, znači da ste na dobrom putu. Osim ako to ne radi u krevetu (Deviantart)
Više o

Valentinovo

,

žene

,

humor

,

smijeh

,

zavođenje

Nema veze što i dalje vlada valentinovsko raspoloženje jer ženu možete osvajati na bilo koji dan. Ako pak u tome imate poteškoća, znanstvenici, koji inače vole svašta pomalo otkivati i dokazivati, savjetuju da u svoju zavodnički strategiju uvrstite jedno od najjačih oružja - smijeh. Preciznije, ako želite imati uspjeha sa ženama, morate ih znati nasmijati. Dakle, dobar smisao za humor jedan je od najkraćih putiva do ženskog srca, ali i kreveta.

„Brzi pregled svih onih oglasa za usamljena srca potvrdit će da žene traže dobar smisao za humor kod potencijalnog partnera... Ako ste zabavni, možete svakoga osvojiti", piše Daily Star citirajući Kristofora McCartyja sa Sveučilišta Northumbria koji je i proveo istraživanje na spomenutu temu.

Međutim, kad su u pitanju tajne humora, najbolje je obratiti se za pomoć komičaru. Jeff Leach, jedan od najperspektivnijih mladih komičara današnjice, daje nekoliko savjeta o tome kako iskoristiti humor do makismuma:

  • Potrudite se da budete strogi i uvredljivi sami prema sebi (dakle, zbijajte šale na svoj račun) dok prepričavate svoje ljubavne zgode. To će kod žene probuditi povjerenje i stvoriti uvjerenje da ste skromni, ali će istovremeno ublažiti šok kad otkrije da još uvijek mokrite u krevet.
  • Dobra uvodna riječ ili ulet često vas može jako daleko odvesti s ženama; samouvjeren muškaraca koji joj pristupi sa zabavnim uletom bit će jako uspješan u areni ljubavi. Neka se ulet čini spontanim, ništa izlizano, uvredljivo i ne glumite stand-up komičara.
  • Ako ste igrač i uhvati vas da spavate s njenom najboljom prijateljicom, sve okrenite na šalu i predložite joj trojac uz napomenu kako ćete svi smijati tome jednog dana.
  • Ljepšem spolu uvijek davajte komplimente o tome kako su zabavne i kako imaju prirodan talent za humor. Ako naglasite da smiješno izgleda, pogriješit ćete.
  • Ako dođete do faze upoznavanja roditelja, također ih morate zavoditi humorom kako biste zapečatili činjenicu da vas je izabrala. Izbjegavajte priče o tome kako su vas s njihovom kćerkom „uhvatili na klupici u parku".
  • Ako je dočekate odjeveni u njeno donje rublje, to će možda samo vama biti zabavno. Ako njoj to nije nimalo smiješno, pravo je vrijeme da joj priznate svoje bizarne sklonosti.
  • Nekakav komični pjesmuljak bi mogao upaliti za Valentinovo. Neka vaša kreativnost stupi na scenu.
  • Ako se pokaže da je vaša potencijalna ili trenutna partnerica pogrešan izbor, dok ona govori buljite u zid i manijakalno se smijte ljuljajući se naprijed nazad u stolici (najmanje sat vremena bez prestanka) i brzo će vas ostaviti.
  • Zabavne dosjetke o kontekstu i okolini u kojima se nalazite trenutno ženu mogu poprilično opustiti i učiniti da prema vama bude blagonaklona.
  • Ne zaboravite - odvući ženu u krevet smijehom i doživjeti da vam se smije u krevetu dvije su sasvim različite stvari. Zbog ovog potonjeg ne biste trebali biti zadovoljni.
14.02.2011. 09:40:00
Novi komentar
nužno
nužno