« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
EH, TI MUŠKI ...

Kako muškarci znaju da su zaljubljeni

Leptirići u trbuhu, vrtoglavica, glava puna slatkih misli ... simptomi su zaljubljenosti kod žena, a kako to ide kod muškaraca

Kako muškarci znaju da ste
Kako muškarci znaju da ste "kak taubeka dva" (Arhiva)
Više o

zaljubljenost

,

muškarci

,

mane

,

znakovi zaljubljenosti

,

bivše djevojke

Muškarci i zaljubljenost nisu baš dva suprotna pojma, no kod njih je to ipak malo teže primjetiti nego kod žena. No, postoje ti neki izdajnički mali znakovi koje se može uočiti kad znate o kojima se radi.

Kako je Men's Health ipak neki autoritet na području muških razmišljanja, vrijedi pročitati što su njihovi čitatelji rekli o zaljubljenosti, preciznije, kako oni znaju da su zaljubljeni.

Eto, za početak, naravno, tu je bivša draga. Kad muškarac shvati i prihvati da je bivša cura stvarno bivša i da nema nikakve šanse da ponovno budu zajedno, tada će shvatiti i da je zaljubljen u novu curu.

Naravno, ima i nekih sličnosti sa ženama, pa će tako muškarcima doći do svijesti da su zaljubljeni kad im nova cura bude stalno na pameti i kad ne može prestati misliti na nju, čak i kad je na pivi s dečkima.

Svi biramo nove partnere prema njihovim vrlinama, a u trenutku kad muškarca počinju oduševljati mane nove djevojke i kad su mu slatke te nesavršenosti kojih se ona srami, definitivno je zaljubljen.

Zadnji test su, naravno, druge žene. Nema šanse da ih muškarac prestane uočavati, no kad prestane obraćati pažnju na njih i u mislima ih kategorizirati i pamtiti ... zaljubljen je preko ušiju.

12.05.2014. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno