« Muškarci
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Kako je iznenaditi savršenim spojem

Poklončić ili cvijeće svakako će razveseliti ženu, no ono će dobiti pravo značenje tek kada ga uključite u iskustvo.

Kakav je savršen
Kakav je savršen (Pixabay)
Više o

spoj

,

savršen spoj

Nije nikakva tajna da se muškarci i žene ponekad malo teže razumiju. Bez obzira planirate li prvi ili sto i prvi spoj, vjerojatno joj želite stvoriti lijepo i jedinstveno iskustvo, a s obzirom da ju još ne poznajete dovoljno, ponekad je teško odrediti čime je zadiviti. Zato vam donosimo četiri stvari koje biste mogli uzeti u obzir, a koje će vam u svako doba biti od pomoći.

1. Iznenadite je

Nema ništa toliko seksi kao muškarac koji može isplanirati savršeni spoj bez da prije toga ženu detaljno ispita o tome što želi i očekuje. Pobrinite se da unaprijed rezervirate mjesto (ako je potrebna rezervacija) i da ona na vrijeme zna kada planirate spoj da bi si mogla uzeti vremena. Korisno je da joj i kažete kakvu vrstu odjeće mora obući, da ne bi u restoran došla u sportskoj odjeći ili u prirodu krenula u štiklama - ženama je odjeća vrlo važna. Time ćete se pobrinuti da se osjeća ugodno.
Ostale detalje oko spoja ne trebate joj otkriti. Ako ste za nju stvorili ugodnu atmosferu i pritom je uspjeli iznenaditi, taj će spoj zasigurno pamtiti. A možda vam se poželi odužiti na jednako zanimljiv način.

2. Umjesto da joj donosite poklone stvorite joj iskustvo

Poklončić ili cvijeće svakako će razveseliti ženu, no ono će dobiti pravo značenje tek kada ga uključite u iskustvo. Dajte joj svoj poklon, bez obzira o čemu se radilo, kada budete najviše uživali u trenutku. Na taj će je način za taj poklon vezati sjećanja i emocije koje je osjećala kada ga je primila, a cijenit će cjelokupan trenutak i vaš trud koji ste uložili kako biste ga isplanirali i sve joj to priuštili.

3. Poklonite joj svoju cjelokupnu pažnju

Ništa joj neće uništiti spoj poput saznanja da se vama ne da ondje biti, imate važnijeg posla ili vas trenutno više zanima nešto drugo. Drugi ljudi, telefon, posao, sportski rezultati ili bilo što drugo na što biste vi možda poželjeli na trenutak skrenuti misli, nimalo ju ne zanimaju. Ona želi biti u centru vaše pažnje - a na to ima i pravo - jer ćete i vi zasigurno biti u centru njezine. Gledajte je u oči i razgovarajte s njome kao da je u tom trenutku ona centar vašeg svijeta. Žene vole mušku pažnju jer joj je ona dokaz da je muškarcu važna, a ne samo usputna zanimacija.

4. Budite zahvalni za njezinu pristunost u svojem životu

Iako ste u ovom slučaju vi ti koji planirate spoj i nezaboravne trenutke, budite zahvalni na tome što je ona dio vašeg života. Uživajte u saznanju koliko će vam lijepo biti zajedno, a kasnije joj to možete i reći. Svi mi volimo čuti da smo drugima važni i da su sretni što smo dio njihova života, a to će vam također pomoći i u tome da vam ona postane privrženija. Pokažite joj da je sve što govorite i činite iskreno, a time i stvarno. Time ćete produbiti emocije koje već dijelite ili potaknuti stvaranje onih pravih i iskrenih.

5. Neka se osjeća posebnom

Stavite se na njezino mjesto pa zapitajte kakvo ponašanje bi vas potaknulo kao da se osjećate posebnim. Ni pod koju cijenu ne dozvolite da se ona osjeća kao da je jedna od mnogih ili kao da vam nije važno što misli. Ako inače niste osoba koja rado izražava osjećaje, možda je sada vrijeme da učinite iznimku pa joj riječima ili nekakvom porukom date do znanja koliko vam ona znači.

Piše: Andrea Holi
25.06.2018. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno