« Život
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
FORA :)

Kako imati vitkog i fit partnera?

Ako ste sami motivirani i ulažete napore u gubitak suvišnih kilograma i održavanje dobre linije, pomažete i svom partneru

Ne trebate čak niti vježbati u paru...
Ne trebate čak niti vježbati u paru... (Arhiva)
Više o

vježbanje

,

partner

,

fit tijelo

Odabir partnera nije baš najjednostavnija stvar na svijetu, a pogotovo ako imate prilično visoko postavljenu letvicu pa vam je, primjerice, važno da vam partner bude fit. Takvih i nije previše, no ne očajavajte - znanstvenici tvrde da uopće nije komplicirano isklesati partnera.

Kako? Jednostavno - baš  vi možete biti razlog zbog kojeg će se to i dogoditi. Naime, ako ste sami motivirani i ulažete napore u gubitak suvišnih kilograma i održavanje dobre linije, pomažete i svom partneru. 

Rezultati istraživanja pokazuju da kada je jedan partner u vezi predan gubitku težine, i drugi partner bi mogao početi gubiti kilograme, čak i ako ne radi aktivno na tome, prenosi IndianExpress.

"Kada jedna osoba promijeni ponašanje, i ljudi oko nje se mijenjaju", rekla je vodeća autorica studije, Amy Gorin, profesorica na sveučilištu Connecticut u SAD-u.

I broj izgubljenih kilograma partnera je međusobno povezan.

Neovisno o tome krećete li u bitku protiv kilograma sami ili uz profesionalnu pomoć, vaš partner će također gubiti kilograme, ako je vjerovati istraživačima.

06.02.2018. 15:02:00
Novi komentar
nužno
nužno