« Žene
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
HE HE

Kako dragog učiniti ljubomornim

Muškarci imaju prilično nezgodan običaj uzimanja svoje drage zdravo za gotovo, no uz ovih par jednostavnih stvarčica malo ćete ih probuditi

Nije ga loše povremeno malo prodrmati
Nije ga loše povremeno malo prodrmati (Arhiva)
Više o

muškarci

,

ljubomora

Muškarci se u vezi prilično brzo opuste i počnu se osjećati sigurno, toliko sigurno da nerijetko uzimaju partnericu zdravo za gotovo. Ako ih želite malo prodrmati i probuditi, evo što trebate napraviti ...

Za početak, kupite novo donje rublje i haljinu. Odvojite vrijeme i priuštite si dugu, lukavu kupovinu. Nabavite si vrlo smionu, seksi haljinu i još smionije seksi donje rublje. Naravno, vašem partneru o tome ni riječi i pred njime i dalje nosite staru odjeću. Neka za njega to bude iznenađenje, šok na kojeg neće biti pripremljen - recimo, kad se počnete spremati za godišnjicu mature.

Nakon toga na redu su depilacija, novi parfem i kozmetički salon- Prije odlaska stavite mu do znanja da ste kupili novu vrstu parfema te da ćete ga upotrijebiti upravo tom prigodom. Da želite mirisati za okolinu i da se nadate kako niste izabrali pogrešan miris, jer taj vam izlazak znači vrlo mnogo. Također mu povjerite kako ste bili na sve popularnijoj brazilskoj depilaciji. Da ste si priuštili posjet kozmetičarki. Sve u svemu, da ste se stvarno uredili i da svojim školskim kolegama želite pokazati da ste još uvijek dobar komad.

Sve će odlično nadopuniti dubok dekolte i visoke pete, a ispod dodajte takozvani push up grudnjak koji će dodatno istaknuti vaše grudi i dubok dekolte učiniti svrhovitim. Obucite cipele s visokom petom, stavite izraziti makeup i pokažite mu koliko lijepi možete biti. I kako će vas lijepu vidjeti drugi. Naravno, kada se vratite pričajte mu o tome kako su vas hvalili. Koliko ste bili lijepi za vaše bivše školske kolege. Koliko su hvalili vaš dekolte, vašu guzu i vašu prekrasnu liniju. Puknut će od ljubomore, a vi ćete uživati.

21.07.2015. 20:00:18
Novi komentar
nužno
nužno