« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
SITNICE

Kako ćete znati da je zainteresirana za vas

Kaže se da je nemoguće znati što žena misli, no možda je to moguće vidjeti...

Da, sviđate joj se...
Da, sviđate joj se... (Arhiva)
Više o

privlačnost

,

interes

Odbijanje boli, a još je neugodnije nakon što shvatimo da su cijelo vrijeme postojali znakovi koje smo propuštali. Manjak očijukanja i tjelesnog kontakta jasno ukazuju da joj niste privlačni, čak ako i sudjeluje u razgovoru i djeluje zainteresirano (za razgovor).

Zato pratite sljedeće znakove koji će na ženi svakako biti uočljivi kako biste pri sljedećem susretu mogli jasno procijeniti svoj sljedeći korak. 

Potražit će način kako da se poveže s vama. Neće ju zanimati samo površan razgovor, već će pitati za vaše mišljenje i ono što prema nećemu osjećate. Privlačnost (a ne govorimo o tjelesnoj) podrazumijeva zanimanje za detalje, a oni se skrivaju ispod površinskih tema. 

Bit će prisutna i koncentrirana. Pogled joj neće lutati po prostoriji, neće komentirati hranu i piće, i dobacivati kratke nesigurne osmjehe. Ako se iskreno smije onome što govorite, postavlja vam pitanja pa čak i imitira neke vaše pokrete, zanimate ju.

Neće pisati poruke i telefonirati. Ako je zaintereisrana za vas, za vrijeme vašeg druženja telefonske pozive pokušat će riješiti što prije, a na poruke možda ni neće odgovarati. Ako se vaš razgovor vodi preko poruka, a ona vam izravno ne odgovara na pitanje nego očijuka, uspjeli ste.

Koristi govor tijela. Nagnut će se prema vama za vijeme razgovora, dotaknuti vam ruku, okrenuti se prema vama i neće sklapati ruke na prsima. Ako sjedite za stolom, maknut će stvari koje možda stoje među vama, čašu, mobitel ili torbicu.

Usredotočit će se na vas. Ako vas gleda u oči dok razgovarate, ne skida pogled s vas dok se udaljite i ne luta pogledom po prostoriji, sviđate joj se. Pratit će kamo i koga vi gledate. Na taj vas način izaziva da vidi hoćete li gledati nju, a ako i vi osjećate privlačnost, bolje je da na njoj pogled i zadržite.

 

Piše: Andrea Holi
31.08.2017. 21:32:00
Novi komentar
nužno
nužno