« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
HE HE

Kakav je to neodoljiv muškarac?

Biti neodoljiv ženama san je velikog broja muškaraca, a da biste postali takvi, ne trebate otići na brdo plastičnih operacija već napraviti nešto po pitanju karaktera

Želite li biti neodoljivi?
Želite li biti neodoljivi? (Arhiva)
Više o

ljepota

,

muškarac

,

neodoljiv muškarac

Privlačan muškarac, preciznije, onaj koji je neodoljiv ženama ne mora nužno biti Apolon ni George Clooney, puno je važniji njegov karakter, pa da vidimo što se to tako doživljava od strane ljepšeg spola.

Duhovit je - jedna od najpoželjnijih karakteristika muškarca jest da zna kako nasmijati ženu. Postoje različiti tipovi humora, no onaj koji je baziran na omalovažavanju drugih ne prolazi. Oraspoložite i nasmijte svoju bolju polovicu i uspjeh vam je zagarantiran.

Ima stila - ne želimo vam dati krivu predodžbu. Naime, ne radi se o tome kako mora njegovati određeni stilski tip, i da je imitiranje preporučenog stila siguran put do seksipila. Umjesto toga treba naglasiti kako atraktivan muškarac ima svoj stil, tj. način odijevanja koji odražava njegove stavove i ličnost.

Miriše kao muškarac - zvuči animalistički. Niti jedan muškarac ne može kontrolirati svoj prirodni miris, a čini se kako DNK kompatibilnost diktira tko ženi miriši dobro, a tko ne. No svaki muškarac može popraviti svoj miris vodeći računa o osobnoj higijeni. Sve dok nije pretjerao, muškarac koji dobro miriši može izluditi ženu.

Vodi računa o sebi - nije toliko bitna visina i građa, no ako drži tijelo u dobroj formi to pokazuje da se zna brinuti za sebe. To također daje naznake kako mu je zdravlje prioritet, aktivan je, trenira nekoliko puta tjedno te ima energije. Drugim rječima: ako vodi računa o sebi vjerojatno će voditi računa i o svojoj partnerici, a to je definitivno plus.

Zna kako i kada biti nježan - bez obzira radi li se o ruci preko ramena ili laganom dodiru po nozi, nježnost doista godi svakoj ženi. Smatrajte ju vašim tajnim oružjem. Pod time se misli i izražavanje osjećaja riječima. Iznenađujuće je koliko mnogo privlačnih muškaraca gubi na dojmu samo zato što zaboravlja izraziti svoju ljubav.

Zrači smirenošću - mnoge žene će ostati impresionirane muškarcem koji odaje dojam sigurnosti i smirenosti. Neurotični ili hiperaktivni tipovi znaju biti stresni bez obzira na to koliko obaveza ili problema imali u životu. No ako mu je izraz lica smiren, a pogled siguran, njegov seksipil će probijati kroz krov prostorije. Žene znaju biti previše analitične i brinuti oko najmanje sitnice, a muškarac koji ih zna umiriti i pokazati im kako se stvari na kraju uvijek mogu pozitivno riješiti apsolutno im je privlačan.

23.02.2016. 20:10:37
Novi komentar
nužno
nužno