« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
UŽITAK

Kad vam se događaju najbolje stvari?

Sve u životu ima svoje vrijeme, a jedini problem u ostvarenju je taj što čovjek to ne može prihvatiti i ne zna biti dovoljno strpljiv

Kada vas razveseli nešto?
Kada vas razveseli nešto? (Arhiva)
Više o

vrijeme

,

život

,

dobre stvari

Uvijek se pitamo zašto nam se nešto događa, pogotovo ako nas je život lupio po glavi i dobili ste nešto loše po prstima. 

No, za sve u životu postoji vrijeme, vrijeme kada se treba dogoditi, jer život se ne može ubrzati, život se događa upravo sada i to u onom obliku koji treba biti.

Dublji razlog

Kada bi primjerice više vodili računa o procesima koji traže svoje vrijeme, ne bi tako brzo odustajali od svojih snova jer bi shvatili da svaka zapreka koja vam se nađe na putu ima zapravo jedan dublji razlog zašto je tu.

Osobe koje pokušavaju dati više od sebe kako bi uspjele što prije, ne shvaćaju da nije sve u njihovom trudu, jer se život ne može ubrzati! Ipak, ljudi su skloni tražiti prečice, ne shvačajući da svaka promjena koja se treba dogoditi, se prvo mora dogoditi u njihovom umu.

Zakon života

Životom vladaju uvjerenja, zakoni, vrijednosti i načela i to su promjene koje od svakog djelića našeg bića traže da odumru stare stanice, kako bi ih mogle zamijeniti nove.

Sve savjeta pročitajte na blogu zenskisvijet.com


26.02.2022. 14:50:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    26.02.2022. 20:44
    Iznenada
Novi komentar
nužno
nužno