« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
SAZNAJEMO

Kad se male ekipe slože, u Tele2 neograničeno sve se može

Tele2 jedini u Hrvatskoj omogućuje neograničen internet, razgovor i SMS poruke na mobilnim uređajima u tarifi EKIPNA uz BEZBROJ GB

Složi ekipu i uzmite tarifu
Složi ekipu i uzmite tarifu (Tele2)
Više o

Tele2

,

tarife

,

tarifa Ekipna

,

Bezbroj GB

I dječji film može biti inspiracija. Tako legendarni film „Vlak u snijegu" poručuje da se sve može kada se male ruke slože. Poput djece u filmu, i Tele2 vjeruje u snagu zajedništva i neograničenu slobodu koja se dogodi u trenutku kada se slože male ekipe.

Kako bi se ostvarila ušteda i dobilo najviše za svoj novac, dovoljno je pripadati ekipi od 2 do 4 člana koji u Tele2 tarifi EKIPNA ostvaruju neograničenu slobodu komuniciranja: BEZBROJ GB, neograničene minute i SMS poruke. Ova je tarifa idealna za obitelj s više korisnika, ekipu prijatelja ili poduzetnike koji vode računa o svojim troškovima i žele za svoj novac dobiti više.

Nositelj tarife EKIPNA plaća 150 kn mjesečno za sve članove ekipe koji neograničeno pričaju i šalju poruke. Za svakog člana EKIPNE nositelj odabire i podatkovni paket. Ako za svakog člana odabere BEZBROJ GB, mjesečna naknada iznosi 122 kune mjesečno po članu.

Uštedu uz tarifu EKIPNA i BEZBROJ GB, bez obzira kojoj ekipi pripadali, donosi i dodatna ponuda novih mobitela za 1 kunu, ostatak se plaća na rate uz pretplatu.

U ponudi su LG K8 2017, kompaktan i tanak uređaj elegantnih linija s vrhunskim zaslonom HD rezolucije veličine 5", Huawei P10 lite stvoren za korisnike koji traže privlačan uređaj superiornih performansi i naprednih značajki, Samsung Galaxy J7 2017 kojeg krasi nevjerojatno ujednačena metalna završna obrada bez izbočene kamere sa superiorno dobrim ležanjem u ruci te LG Q6 sa zaslonom koji prekriva gotovo cijelu prednju stranu.

No, ima i priča za poslovnu ekipu...

Poduzetnici obično tragaju za uslugama koje donose rješenje njihovih svakodnevnih problema i omogućuju uštedu, stoga je za one koji s jedne strane žele neograničeno korištenje interneta, razgovora i SMS poruka, a s druge strane vode računa o svojim troškovima, optimalno rješenje Tele2 tarifa BIZNIS EKIPNA i BEZBROJ GB, namijenjena timu od dva do četiri člana

U tarifi BIZNIS EKIPNA, namijenjena obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima, nositelj tarife plaća 150 kuna mjesečno za sve članove u timu koji neograničeno pričaju i šalju poruke. Za svakog člana BIZNIS EKIPNE nositelj odabire i podatkovni paket. Ako za svakog člana odabere BEZBROJ GB, mjesečna naknada iznosi 122 kune mjesečno po članu.

Uz tarifu BIZNIS EKIPNA i BEZBROJ GB, omogućena je i dodatna ponuda novih mobilnih uređaja. U ponudi su LG K8 2017, kompaktan i tanak uređaj elegantnih linija s vrhunskim zaslonom HD rezolucije veličine 5", Huawei P10 lite stvoren za korisnike koji traže privlačan uređaj superiornih performansi i naprednih značajki, Samsung Galaxy J7 2017 kojeg krasi nevjerojatno ujednačena metalna završna obrada bez izbočene kamere sa superiorno dobrim ležanjem u ruci te LG Q6 sa zaslonom koji prekriva gotovo cijelu prednju stranu.

26.08.2017. 09:43:00
Novi komentar
nužno
nužno