« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci
NOVOSTI

Journey Brothers objavili prvi album "First Aid Kit For Travelers"

Projekt je pokrenuti na jesen prošle godine, a upravo su objavili album prvijenac "First Aid Kit For Travelers"

Novi projekt, novi album
Novi projekt, novi album (Benjamin Strike)
Više o

Tomislav Malagurski

,

Journey Brothers

Journey Brothers novi je glazbeni projekt Tomislava Malagurskog i Slavena Špoljarića, koji su već dugi niz godina na sceni te iza sebe imaju brojne glazbene projekte, među kojima je i hvaljeni FOR.

Projekt je pokrenuti na jesen prošle godine, a upravo su objavili album prvijenac "First Aid Kit For Travelers".

Album sadrži 10 pjesama sa tekstovima na engleskom jeziku. Glazba je sadržajna i fuzija je raznih glazbenih stilova gdje glavnu riječ drži rock forma kojoj su dodane primjese klasike, jazza i popa.

Tekstovi su životne tematike te kroz razne slike i crtice opisuju mentalno, duhovno i fizičko putovanje čovjeka. "First Aid Kit For Travelers" objavljen je u vlastitom izdanju benda, a može se poslušati na njihovoj Bandcamp stranici.

Tomislavu Malagurskom i Slavenu Špoljariću na bubnjevima se pridružio Dario Horvat dok su snimali album te je postao stalni član grupe. Bas gitaru je snimio Slaven Špoljarić, a na live izvedbi bas svira njihov dugogodišnji prijatelj i kolega Zvonimir Lugarić.

Svi instrumenti snimljeni su u MDstudiju u Prečkom pod budnim okom i uhom braće Marija i Zvonimira Domazeta. Glavni i prateći vokali snimljeni su u Studiju Morris od strane Nevena Marinca. Miks i master je napravio Tomislav Malagurski, a produkciju potpisuju Tomislav i Slaven. 

06.12.2019. 12:31:00
Novi komentar
nužno
nužno