« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
DIVA

Josipa Lisac na tvrđavi sv. Mihovil

Na jednom od svojih rijetkih koncertnih pojavljivanja ove godine Josipa će izvesti niz klasika iz svojeg prebogatog kataloga, te predstaviti i neke recentnije skladbe

Bit će magično, kao i uvijek
Bit će magično, kao i uvijek (Arhiva)
Više o

tvrđava sv. Mihovila

,

Josipa Lisac

Velika Josipa Lisac, naša najveća glazbena umjetnica, u pratnji svog izuzetnog benda stiže na šibensku tvrđavu sv. Mihovila u utorak, 4. kolovoza.

Josipa Lisac - "Daleko"

Na jednom od svojih rijetkih koncertnih pojavljivanja ove godine Josipa će izvesti niz klasika iz svojeg prebogatog kataloga, te predstaviti i neke recentnije skladbe. Jedna od njih je I sjajan novi singl "Daleko", objavljen 15. lipnja.

Nova Josipina pjesma autorsko je djelo Željke Veverac I Tonija Starešinića. Spot je snimljen u Muzej za umjetnost i obrt (MUO) čiji napukli zidovi svjedoče o jačini potresa koji je pogodio Zagreb, a uz kadrove muzeja pojavljuju se i kadrovi zagađene prirode i njen žestoki odgovor kroz različite vremenske nepogode i prirodne katastrofe.

Ulaznice za veliki Šibenski koncert u prodaju kreću u petak 19. lipnja po cijeni od 150 kn. Kapacitet Tvrđave biti će prilagođen svim epidemiološkim preporukama i zdravstvenim pravilima u trenutku održavanja koncerta. Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr

19.06.2020. 12:30:00
Novi komentar
nužno
nužno