« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
POŽURITE

Još samo tristotinjak ulaznica za Glenn Miller Orchestra

Glenn Miller Orchestra svojim će nastupom otvoriti sezonu većih koncerata u 2012. godini

Još malo pa nestalo
Više o

ulaznice

,

Glenn Miller Orchestra

Noć elegancije i swinga u društvu Glenn Miller Orchestra održat će se u petak, 13. siječnja i bit će to  prvi veći koncert u 2012. godini. Zbog izuzetnog interesa publike u prodaji je ostalo još samo tristotinjak ulaznica, a ulaznicom s koncerta moguć je i ulazak na after party u Vip club ispod Gradske kavane.

Glenn Miller Orchestra svojim će nastupom otvoriti sezonu većih koncerata u 2012. godini. Večer je to koja će proteći u znaku elegancije i swinga, uz neke od najljepših, bezvremenskih melodija kao što su "Moonlight serenade", "In The Mood", "Pennsylvania 6-5000" kojih ne bi bilo bez jednog od najistaknutijih kompozitora i glazbenika s početka prošlog stoljeća, Glenna Millera.

Bio je jedan od najzaslužnijih za razvoj i popularnost američke glazbene scene u četrdesetim godinama 20. stoljeća, ali njegova životna priča nesretno je završena prije 78 godina kada je nestao uslijed zrakoplovne nesreće iznad La Manchea.

Koncert će početi točno u 20 sati, a bit će podijeljen u dva dijela. Prije nekoliko mjeseci orkestar je objavio album "In The Miller Mood", a tako se zove i turneja povodom koje dolaze u Zagreb, pa će publika moći čuti i djela poznatih umjetnika iz četrdesetih godina prošlog stoljeća kao što su Benny Goodman, Woodie Herman, George Gershwin, Ella Fitzgerald ili Doris Day...Naravno, orkestar sprema i neka iznenađenja za sam kraj koncerta.

Budite i vi dio velike svjetske priče koja je do sada oduševila gotovo 4 milijuna ljudi diljem svijeta i petak navečer provedite uživajući uz Glenn Miller Orchestra.

Ulaznice su podijeljene u četiri kategorije: 150kn, 180kn, 220kn i 260kn, a ostalo ih je još samo tristotinjak pa požurite na blagajnu dvorane Lisinski ( svaki dan od 10 do 20 sati) ili na www.ulaznice.hr !

+Uz predočenje ulaznice s koncerta pozvani ste na after party u Vip club na Trgu bana Jelačića!+

10.01.2012. 13:55:30
Novi komentar
nužno
nužno