« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
UFO

Još samo dva dana do osječkog Urban Festa

Organizatori su mislili na sve tako da se ljubitelji odlične glazbe i još boljeg provoda mogu prepustiti čarima UFO-a

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (UFO)
Više o

Osijek

,

Elemental

,

besplatan prijevoz

,

elvis jackson

,

UFO

,

uspjeh u ljubavi

,

sutra sutra

,

grah u Maksimiru

Da podsjetimo pred sam kraj: Urban fest uz Osječko 2010. održat će se od četvrtka 8. do subote 10. srpnja, a mjesto održavanja manifestacije je dvorište bivšeg kluba Vega za rock/punk/metal pozornicu odnosno dvorište galerije Kazamat za elektro stage.

Jednodnevne ulaznice po cijeni od 50 kuna bit će moguće kupiti samo na ulazu festivala. Cijena festivalske ulaznice za sva tri dana iznosi 80 kuna te se ista može, osim na ulazu festivala, kupiti i na sljedećim pretprodajnim mjestima:

OSIJEK - caffe bar „Excalibur", CD shop „Dancing bear"
ZAGREB
- Dirty Old Shop; Planet Music
VIROVITICA
- caffe bar „Bar Code Caffe"
SLATINA
- rock caffe „Haustor"
NAŠICE
- caffe bar „Aquarius"
POŽEGA
- Evergreen
VINKOVCI
- Klub „BAZA"
ĐAKOVO
- glazbeni centar „Fokus"
SLAVONSKI BROD
- Music shop
VUKOVAR
- caffe bar „B.B."

>>7. UFO od 8. do 10. srpnja u Osijeku

Za sve koji se odluče na festival doputovati vlakom, Hrvatske željeznice osigurale su popust od 40% (popust se ostvaruje na način da se na info pultu festivala dobije žig sa UFO znakom te se na taj način pri povratku neće morati platiti puna cijena povratne karte), a posjetitelje koji na festival dođu prije 19 sati očekuje i besplatna osvježavajuća konzumacija proizvoda po izboru iz bogate ponude Osječke pivovare.

Također, Osječka pivovara u sklopu svog projekta društvene odgovornosti "Sigurno kući"  najsretnijim posjetiteljima daruje "butre" (beskontaktne kartice) za siguran prijevoz kući, od kojih svaka ima vrijednost 30 kn. "Mladima želimo omogućiti vrhunsku zabavu i odgovorno uživanje u Osječkom pivu. Iz tog razloga želimo posjetitelje koncerta potaknuti da radi svoje sigurnosti koriste javni prijevoz pri povratku iz noćnog života." „Butre" će se dijeliti tijekom trajanja festivala.

UFO PROGRAM:

ufo__b00.png
UFO - program06.07.2010. 11:33:25
Novi komentar
nužno
nužno