« Glazba
objavljeno prije 12 godina
SPEKTAKL U ARENI

Još samo 1000 ulaznica za koncert Stinga

Iako je prošli tjedan dodana nova kategorija ulaznica, vrijedi požuriti i nabaviti svoju kartu na vrijeme

Sting ponovno u Zagrebu
Sting ponovno u Zagrebu (AdriaEntertainment)
Više o

ulaznice

,

Arena Zagreb

,

Sting

,

cijena ulaznica

Za koncert Stinga, 27. lipnja u zagrebačkoj Areni u prodaji je ostalo još samo 1000 ulaznica! Podsjećamo da je prošli tjedan, zbog velike zainteresiranosti za koncert, dodana nova kategorija ulaznica na gornjoj tribini po cijeni od 250 kuna.

Još je samo nekoliko tjedana ostalo do ovog dugoočekivanog koncerta na kojemu će Sting zajedno sa svojim bendom odsvirati i otpjevati najveće hitove! Ukoliko želite biti dio Stingovog rokerskog slavlja njegovih 25 godina duge samostalne karijere, savjetujemo da požurite po svoje ulaznice dok ih još ima!

Sting i njegov bend predstavit će, samo za Vas, najveće hitove iz njegove solo karijere te će vas podsjetiti na hitove grupe Police.

Ulaznice su još uvijek u prodaji, a mogu se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

Cijene ulaznica su slijedeće:
PARTER : ................. 300 kn
TRIBINA DOLJE :....... 360 kn
TRIBINA GORE: ........ 250 kn

LOŽA: ...................... 640 kn

** Ulaznice za koncert mogu se kupiti i u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) na kartice i na rate!
*** Članovi fan kluba ADRIA ENTERTAINMENT ostvaruju posebne pogodnosti. Budi i ti član fan klupa Adria Entertainment i ostvari popust na ulaznice za koncerte!

Ususret ljetu i nadolazećim koncertima, Adria Entertainmnet pripremila je akciju u kojoj uz malo sreće možete ostvariti popust od 20% a sve koncerte koji su u organizaciji Adrie Entertainmnet, također i za 2 ljetna koncerta na hrvatskoj obali koja promoviraju turističke zajednice.

Na frekventnim mjestima u gradu dijele se letci s kuponima! Donosioc kupona ostvaruje popust na ulaznice za koncerte koji su navedeni na letku!

Popust je ostvariv samo u uredu Adrie Entertainmnet* (Lanište 30, Zagreb) i Eventim Ticket shopu (Jurišićeva 2a, Zagreb)

* u uredu Adrie Entertainment, osim gotovinom, mogućnost plaćanja VISA, MAESTRO i MASTERCARD karticama.

Popusti se ne zbrajaju.

Adria Entertainment tjedan traje od 13. do 20. lipnja 2012. godine.
Jedan letek/kupon vrijedi za 2 ulaznice!

09.06.2012. 09:15:59
Novi komentar
nužno
nužno