« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
CHICAGO BLUES ROOTS

Joe Filisko & Eric Noden u BP Clubu

Stiže nam jedan od najkvalitetnijih blues dueta ove vrste u svijetu koji zna udahnuti novu dušu u američke blues tradicionale da zvuče svježe i suvremeno - OSVOJITE ULAZNICE

Joe Filisko & Eric Noden
Joe Filisko & Eric Noden (Flisko & Noden promo)
Više o

BP Club

,

zagreb-info

,

nagradna igra

,

blues

,

Joe Filisko & Eric Noden

,

zagrebački mjesec bluesa

Nakon što su tijekom prošlogodišnjeg zagrebačkog mjeseca bluesa oduševili nastupom u klubu Sax!, nije čudo što virtuozni prewar blues usnoharmonikaš Joe Filisko i atraktivni fingerstyle gitarist Eric Noden ponovno dolaze u Zagreb, 08. studenog. Ovoga puta stižu u BP klub gdje će za iskonske delta blues sladokusce upriličiti akustično glazbeno putovanje od američkog Juga i tople delte Mississippija do hladnog sjevera i vjetrovito-čeličnog Chicaga. 

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Bez ikakvog pretjerivanja, ovdje je riječ o jednom od najkvalitetnijih blues dueta ove vrste u svijetu koji zna udahnuti novu dušu u američke blues tradicionale da zvuče svježe i suvremeno. Osim po svojim glazbenim sposobnostima obojica su vrsni pedagozi te se nakon svakog nastupa vole podružiti s publikom i kolegama te im svojim savjetima pomoći u daljnjem glazbenom napretku.

Ispred Filiska i Nodena nastupit će ovogodišnji pobjednici 2nd Croatian Blues Challengea u solo/duo kategoriji - sastav Sunnysiders.

Ne propustite ovo unikatno glazbeno putovanje.
Ulaz: 50 kn

04.11.2010. 12:30:00
Novi komentar
nužno
nužno