« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
SPEKTAKL

Joe Cocker danas u pulskoj Areni

Ulazi za turiste i posjetitelji koji razgledavaju povijesni amfiteatar će biti zatvoreni od 19 sati, a u 20 sati otvaraju se ulazi za posjetitelje koncerta

Legenda i dalje nastupa
Legenda i dalje nastupa (Adria Entertainment)
Više o

ulaznice

,

Joe Cocker

,

Arena Pula

Legendarni Joe Cocker, poznat po svom jedinstvenom glasu i strastvenošću, u sklopu svoje Fire It Up turneje, dolazi u Hrvatsku i danas će održati koncert u pulskoj Areni!

Koncert je skoro rasprodan! U prodaji su još samo ulaznice za najjeftiniji kategoriju, a dostupne su na svim prodajnim mjestima sistema Eventima.

Na dan koncerte (21.8.2013.) od 9:00 će raditi blagajna kod pulske Arene.

Cijene ulaznica su sljedeće:

VIP LOŽA - 380 kuna - RASPRODANO!
LOŽA - 320 kuna - RASPRODANO!
TRIBINA SJEDENJE - 225 kuna - RASPRODANO!
PARTER/STAJANJE - 200 kuna

Sa svojih 69 godina Joe Cocker je još uvijek aktivan glazbenik koji redovno odlazi na turneje i snima albume. Svojim koncertima oduševljava publiku diljem svijeta te je iznimno cijenjen gdje god se pojavi. Najnovijim albumom Fire It Up i istoimenom turnejom pokazuje kako još uvijek „žari i pali". Hrvatska publika ima priliku ponovo ga vidjeti uživo. Danas (21.8.2013.) će nastupiti u zaista posebnom i jedinstvenom ambijentu pulske Arene! Ne propustite!

Ulazi za turiste i posjetitelji koji razgledavaju povijesni amfiteatar će biti zatvoreni od 19 sati.  U 20 sati otvaraju se ulazi za posjetitelje koncerta.

Koncert počinje u 21:00.

Mole se svi posjetioci da dođu na vrijeme kako bi se izbjegle nepotrebne gužve na ulazima.  

21.08.2013. 08:30:00
Novi komentar
nužno
nužno