« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
NOGOMET

Joan Laporta dolazi na pregovore

Fotografija vijesti
Više o

Dinamo

,

Luka Modrić

,

UEFA

Priprema li Barcelona nemoralnu ponudu zbog koje će Zdravko Mamić pogaziti obećanje i prodati Luku Modrića prije isteka prijelaznog roka? Prema pisanju katalonskog dnevnika El Mundo Deportivo, takav je epilog vrlo realan.

Ugledni novinar Paco Aguilar objavio je ekskluzivan razgovor s Modrićem, dekoriran nizom insajderskih informacija iz Barce.

- San mi je zaigrati za Barcelonu i nadam se da bi taj san mogao postati stvarnost. Jako sam ponosan što takav klub prati moju igru - rekao je Modrić u tom intervjuu.
Posao bi mogao dobiti konačne konture već sljedeći tjedan, kada Joan Laporta stiže u Zagreb na Uefin kongres. S predsjednikom Barce na put bi trebali krenuti dopredsjednik Marc Ingla i sportski direktor Txiki Begiristain, a očekuje se da će visoka delegacija u razgovoru sa Zdravkom Mamićem dogovoriti sve pojedinosti posla.

UEFIN KONGRESPredsjednik Barcelone dolazi u Zagreb na Uefin kongres, a usput će pokušati ‘smekšati’ Mamiće. Modrić kaže da se nada takvom scenariju.- Nemamo drugog komentara, osim da se svi u Dinamu osjećamo počašćeni što se takav velikan zanima za našeg igrača - kratko je komentirao sportski direktor Zoran Mamić. 

Piše: JL
25.01.2008. 00:47:41
Novi komentar
nužno
nužno