« Svijet
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
WTF?!

Jezivi klaunovi napadaju i u Europi

Fenomen zlokobnih klaunova, rođen u SAD-u, proširio se na Švedsku gdje je jednog mladića izbola osoba s maskom klauna, objavila je policija u petak

Ne baš simpatična moda stigla je i u Europu
Ne baš simpatična moda stigla je i u Europu (Arhiva)
Više o

klaunovi

,

jezivi klaunovi

,

napadi klaunova

Jezivi klaunovi stigli su u Europu - preciznije, stupidna moda maskiranja u klauna poznatog iz filma It po romanu Stephena Kinga i plašenje ljudi po gradovima sada je našla svoje poklonike i na Starom kontinentu. Prve su žrtve u - Švicarskoj.

'Muškarca rođenog 1997. ubola je u rame nepoznata osoba koja je potom pobjegla', izvijestila je policija okruga Halland na Internet stranici.

Nitko nije uhićen ali opis napadača je nedvojben: nosio je 'masku klauna'. Radi se o najnovijem incidentu na sve dužem popisu koji izaziva jezu. U srijedu su mladoj ženi smrću zaprijetila dva zlonamjerna klauna u središtu grada čime je broj nedavnih napada tog tipa u tom području povećan na tri.

'Strašno se prepala', objasnio je dnevniku Aftonbladet glasnogovornik policije. Po njemu, radi se o 'iznimno tužnoj navadi u kojoj nema ništa smiješnog'.

Istog dana četvero djece od 10 godina okružili su muškarci maskirani u klaunove, prijeteći immotornim pilama koje su se pokazale lažnima. Ministar unutarnjih poslova Anders Ygeman pozvao je stanovništvo da ne paničare.

Američki ugostiteljski div Mc Donald's objavio je u srijedu na CNN-u da će njegov poznati klaun Ronald McDonald ograničiti svoja pojavljivanja u javnosti 'zasad'.

15.10.2016. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno