« Život
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
VELIKO PITANJE

Jeste li spremni za brak ili ...?

Bez obzira kada stupite u brak, on može uspjeti jedino u slučaju da su oba partnera sigurna da su im ciljevi zajednički i da će do njih doći zajedničkim radom

Možete li vi to? :)
Možete li vi to? :) (Arhiva)
Više o

žene

,

brak

,

muškarci

Brak je, kako se to uvijek kaže, velik korak u životu, no nekima se to čini kao prirodan nastavak veze, dok su drugi puni sumnje rade li stvarno pravu stvar ili teško griješe. Naravno, tu je neizbježna Tracey Cox koja objašnjava što se sve mijenja nakon tog čina.

Cox tvrdi da, bez obzira kada stupite u brak, on može uspjeti jedino u slučaju da su oba partnera sigurna da su im ciljevi zajednički i da će do njih doći zajedničkim radom. 

>> Jednostavno savjeti za uspješan brak >>

Ako ste osoba koja naginje zadovoljstvu, u braku ćete se puno bolje osjećati od osobe koja više voli uzbuđenja - njima će brak izgledati kao neka vrsta kaveza, bez obzira bio on zlatan ili dijamatni, uvijek će podsvjesno željeti izaći iz njega. Naravno, možete se promijeniti, no samo ako to sami odlučite, bez nagovaranja od strane partnera.

Ne zaboravite, brak vaših roditelja ostavio je tragove na vama, pozitivne i negativne, pa se povremeno trebate zapitati - preslikavate li neke odnose zato što ste tako naučili kao dijete, ili ste nekako sami dokučili da je tako najbolje?

>> Šest savjeta znanstvenika za sretan i uspješan brak >>

I da, za kraj - u brak bi trebali ući s osobom s kojom ste odlučili provesti život, to nije socijalni eksperiment nego obaveza na koju ste dragovoljno pristali.

12.11.2014. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno