« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
BIVŠA ŽENA:

Jesse je kronični preljubnik, svi su znali da vara Sandru

Navodno je na internetu tražio tetovirane prsate djevojke koje bi pozivao u ured na seksualne orgije

Jesse James
Jesse James (Getty Images)
Više o

Sandra Bullock

,

Jesse James

,

Michelle McGee

Sve je izvjesnije da Michelle McGee nije bila jedina ljubavnica „zločestog" bikera Jesse Jamesa te da je na pomolu novi slučaj a la Tiger Woods.

Bivša žena je znala. Zaposlenici su znali. Izgleda da su svi bili svjesni da Jesse James vara svoju suprugu osim nje same, piše NY Post.

"Ime McGee se povlači po medijima jer je ona jedina javno progovorila o svom odnosu s njim. Varao je Sandru tijekom svih pet godina braka, tražio je na internetu tetovirane prsate cure i družio se s njima u uredu West Coast Choppera", ispirčao je neimenovani suradnik.

"On je kronični preljubnik", izjavila je Jamesova bivša supruga Janine Lindemulder za InTouch i dodala: "Žao mi je Sandre jer mislim da ga je stvarno voljela. Bila je toliko slijepo zaljubljena da očito nije vidjela njegovo pravo lice."

Oskarovka je prije pet godina preuzela brigu o zajedničkom djetetu Lindebulder i Jamesa nakon što je ova završila u zatvoru i upala u probleme s drogom: "Sandra mi je uvijek bila draga i pokušala sam joj otvoriti oči, ali nije išlo."

Navodno se i sama Lindebulder više puta čula s Jamesom nakon razvoda. "Teško mu je odoljeti. Imali smo seks preko telefona nekoliko pita", priznaje bivša supruga.

U međuvremenu se javila i stanovita Melissa Smith koja tvrdi da ju je "Vanilla Gorilla" (Jamesov nadimak) svojedovno pozvao k sebi u ured te da su u razdoblju od dvije godine više puta vodili ljubav - bez zaštite.

The National Enquirer doznaje i da je James godinama potplaćivao svoje zaposlenike kako bi šutjeli o njegovim aferama. U članku se spominje da je tijekom braka sa Sandrom Bullock imao 11 ljubavnica.

25.03.2010. 12:46:18
Novi komentar
nužno
nužno