« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
OPROSTI MI

Jesse James se javno ispričao Sandri Bullock

POGLEDAJTE VIDEO - Nadam se da će mi jednog dana oprostiti, poručio je Jesse James

(Getty Images)
Više o

razvod braka

,

Sandra Bullock

,

Jesse James

,

Michelle McGee

Nevjerni suprug glumice Sandre Bullock odlučio je javno progovoriti o aferi koja posljednjih 24 sata okupira Hollywood i medije.

Na optužbe da je mjesecima varao svoju suprugu s modelom Michelle McGee, rekao je da mu je žao zbog pogrešne procjene ciijele situacije u kojoj se nalazio.

Priopćenjem je preuzeo odgovornost za sve svoje postupke, iako nije izravno priznao preljub: "Zaslužujem sve najgore zbog svoje loše prosudbe. Ova situacija je vrlo teška za moju suprugu i djecu i vrlo sam tužan što sam ih doveo u neprilike. Nadam se da će mi jednog dana oprostiti."

Michelle McGee, ljubavnica Jesse Jamesa i dalje tvrdi kako je smatrala da je njegov brak s Bullock odavno gotov: "Rekao mi je da je na snimanju i da njihov odnos postoji još samo na papiru." McGee navodno posjeduje i Jamesove SMS poruke koje je prodala jednom američkom časopisu.

Sandra Bullock potpuno se povukla iz javnosti. Preko producentske kuće Warner Brothers je poručila da "zbog neočekivanih osobnih razloga" trenutno nije u mogućnosti prisustvovati premijeri filma "Piča o prvaku" u Londonu i Berlinu.

"Ispričavam se za sve neugodnosti koje će ova odluka uzrokovati i zahvaljujem svima koji podržavaju film", napisala je Bullock, koja je navodno napustila obiteljsku kuću. 

Raspad braka James-Bullock iznenadio je javnost. Naime, prije manje od dva tjedna glumica se sa suprugom pojavila na dodjeli Oscara te mu je zahvalila na podršci, a on je rekao: "Nitko Oscara ne zaslužuje više od Sandre. Naporno radi i jako sam ponosan na nju."

19.03.2010. 11:10:40
Novi komentar
nužno
nužno