« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
ISPROBAJTE

Jesenska šminka - smokey eyes u boji

Smokey eye, odnosno zadimljeni pogled je način šminkanja bez grubih linija i sa mekano razmazanim sjenilom da se dobije magloviti efekt

Ovako to radi Linda Gradin
Ovako to radi Linda Gradin (Linda Gradin/Instagram)
Više o

šminkanje

,

smokey eyes

,

savjeti za šminkanje

Boje daju vašim očima svježinu te vas dodatno pomlađuju. Naravno, za dobar smokey eyes treba prakse, stoga preporučamo da nekoliko puta doma izvježbate nanošenje šminke. Dodatni plus kod smokey eyesa u boji je što je, za razliku od tamnog,  prigodan i za dnevno nošenje.

Smokey eyes, odnosno zadimljeni pogled je način šminkanja bez grubih linija i sa mekano razmazanim sjenilom da se dobije magloviti efekt. Iako je crna varijanta najpopularnija, smokey eyes možete napraviti u bilo kojoj boji. 

Iako se neiskusnim ženama ovaj oblik šminkanja čini kao znanstvena fantastika, u biti je vrlo jednostavan. Treba vam sam samo olovka, sjenilo i maskara. Prije šminkanja matirajte kapak s malo pudera i krenite. Svjetlije sjenilo nanosite u unutrašnji kut oka, dok tamnije ide na vanjski kut.

Šarene boje na očima diktiraju neutralni ruž na usnama, ali za one hrabre dame koje žele postići vamp izgled se preporuča da slobodno eksperimentiraju s bojama.

U ovo jesensko vrijeme najtrendi boje su plava, ljubičasta, zelena i žuta/zlatna. Ne trebate samo kombinirati različite nijanse iste boje, slobodno se možete poigrati i s više boja, npr. na gornjem kapku plava, a na donji stavite crvenu boju. 

Isprobajte novi izgled!

18.10.2016. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno