« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
PRIGODNA IZLOŽBA

Jednistvena Guns n' Roses izložba u Rockmarku

Od palica, trzalica, slika i autogramiranih akreditacija do rijetkih albuma i kazeta, izložba Tibora Šehtla pripremit će vas za veliki zagrebački koncert

live
live (Guns n' Roses)
Više o

Zagreb

,

izložba

,

Guns N’ Roses

,

koncert

,

Rockmark

Od ponedjeljka, 13. rujna, prva glazbena knjižara Rockmark, probudit će sjećanja na najopasniji rock bend na svijetu - Guns n' Roses. Od palica, trzalica, slika i autogramiranih akreditacija do rijetkih albuma i kazeta, izložba Tibora Šehtla podsjetit će Vas zašto ste i u mladosti slušali Gunse, zašto je Axl bio 'najveća faca', zašto su bili i još uvijek jesu inspiracija mnogim bendovima i zašto su bili jedan od najluđih bendova u povijesti rocka.

'in 1987 i had an appetite for destruction, but i met my michelle, a nice chick. We used to shoot mr brownstone in the november rain. Its so easy in those days, we were riding the nightrain, and partying in the jungle. to say the least she was my rocket queen. so i told her; i think about you, lets tie the knot, you could be mine. I took her to the paradise city and a year or so later, we had a sweet child o mine'

Njihovi su hitovi bili nezaobilazni na svakom dobrom tulumu, a vrhunac večeri svakog kluba  bio je kad su Gunsi 'rokali' kroz zvučnike.

Iako u neoriginalnom sastavu, Gunsi su u proteklih nekoliko godina odradili preko 150 koncerata, a potkraj prošle godine izdali i album Chinese Democracy.

Turneja će na samo jedan dan skrenuti u Zagreb, 24. rujna i ostvariti dugo željeni san mnogih fanova. Sudeći po prodaji ulaznica za zagrebački koncert, u Hrvatskoj fanova ne nedostaje, pa je ova izložba idealno mjesto da se zagrijete za povijesni koncert u Areni.

U Rockmarku će, osim izložbe, biti i slušaonica te veliko platno koje će organizator koncerta uručiti bendu- zato dođite u Rockmark i ostavite svoj autogram za Axla kada ga već on ne daje svojim fanovima. Naravno, za vrijeme trajanja izložbe, održat će se i nagradna igra u kojoj će najsretniji osvojiti 2 ulaznice i live DVD, novi CD iili veliki plakat GNR. Izvlačenje dobitnika održati će se dva dana prije koncerta, 22. rujna.

13.09.2010. 11:13:07
Novi komentar
nužno
nužno