« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
VIRTUOZ

Jean Michel Jarre uskoro u Zagrebu

Francuski virtuoz Jean Michel Jarre nakon ljetne stanke nastavlja turneju

Stiže nam virtuoz elektronske glazbe
Više o

Arena Zagreb

,

koncert

,

turneja

,

2011.

,

Jean Michel Jarre

Za 5 dana počinje drugi dio Jean Michel Jarrove „2011" svjetske turneje koju otvara 9. listopada u Bugarskoj u Sofia Areni. U Zagreb dolazi samo 2 dana nakon toga. Hrvatska ima čast među prvima u ovom dijelu Europe vidjeti nastup ovog glazbenog majstora.

Zagrebački show, 11. listopada, treći je na popisu, a ujedno i prvo njegovo gostovanje u Hrvatskoj. Očekuje nas ambiciozno zamišljeni, nezaboravni audio vizualni doživljaj te savršeno spajanje nevjerojatnih scenskih efekata koji integriraju najnoviju tehnologiju zvuka i svjetla.

Trenutno su u tijeku zagrijavanja i probe za nadolazeće koncerte pa nema sumnje kako će svaka nota sjesti na svoje mjesto te će prirediti vrhunski doživljaj. Osim što svaki ton doživljava punim srcem stvarajući tako vrhunski elektronski zvuk obavijen emocijama, Jarre je umjetnik i kada je riječ o vizualnoj interpretaciji. Priprema uistinu visoko kvalitetne spektakle u kojima svaki glazbeni ton prati pomno odabrani vizualni efekt. Arena Zagreb će prštati energijom koju će proširiti njegova glazba, a posjetitelji se mogu pripremiti na neku vrstu nezaboravne audio-vizualne ekstaze. U svakom slučaju, nema osobe koju ritam neće pokrenuti.

Jean Michel Jarre francuski je kompozitor, tekstopisac i priznati izvođač koji je prodao više od 80 milijuna albuma. Začetnik je elektronske glazbe te je uvelike je pridonio toj najvećoj rastućoj glazbenoj evoluciji 20 stoljeća. Francuski virtuoz koji je postao vizionar te utjecao na mnoge umjetnike nije samo vrhunski glazbenik, već i vrlo inovativan poduzetnik - izumio je AeroDream One", najveći i najmoćniji zvučnik na svijetu.

Glazba mu je na vrhu prioriteta. Kaže kako bi glazba trebala biti nešto posebno i u središtu svakoga pojedinca. Svakim nastupom, ali i svakim danom u privatnom životu, trudi se pokazati važnost glazbe u svijetu. Tijekom svoje karijere održavao je velike koncertne spektakle, koristeći kao pozornicu velike građevine poput piramida, Eiffelovog tornja ili čak cijele gradove zbog čega je više puta uvršten u Guinessovu knjigu rekorda. Na "World Tour 2011" zadržava se u dvoranama radi svih audio i vizualnih prednosti za show poput sofisticirane video produkcije, 3D lasera i kamera pomoću kojih se stvaraju nevjerojatni efekti.

Za ovaj, još jedan jesenski koncertni spektakl, u prodaju je pušteno samo 8000 ulaznica. Obzirom da su njegovi koncerti oduvijek sinonim za mistično, a svi oni koji su imali priliku posvjedočiti njegovom nastupu opisuju ga kao izvanredan i nezaboravan događaj savjetujemo svima da na vrijeme osiguraju svoje mjesto u Areni.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, a podijeljene su u sljedeće kategorije:
VIP PARTER: 350 kn
PARTER SREDINA: 300 kn
PARTER: 250 kn
DONJA
TRIBINA: 280 kn
LOŽA: 600 kn

 

NE ZABORAVITE I NA NAŠE DRUGE SJAJNE KONCERTE:
RAMMSTEIN - Arena Zagreb, 8.11.2011.
LENNY KRAVITZ -Arena Zagreb,17.11.2011
TOM JONES - Arena Zagreb, 21.11.2011.
SADE - Arena Zagreb, 22.11.2011.
WHITESNAKE - Hala Tivoli, Ljubljana, Slovenija, 30.11.2011.
TOMISLAV BRLIĆ I KLAPA INTRADE - Arena Zagreb, 8.12.2011.

06.10.2011. 19:47:09
Novi komentar
nužno
nužno