« Zagreb
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
DOĐITE

Jameson Factory najluđa smjena

„Kvalificiranim radnicima" pridružit će se Vlatko Štampar, Aleksandar Curać Šarić, Boris Bare, Barbershop Polyboy i mnogi drugi

Jameson Factory stiže u Zagreb
Jameson Factory stiže u Zagreb (Arhiva)
Više o

whiskey

,

Bikers Beer Factory

,

Jameson Factory najluđa smjena

Muka ti je ići na posao?

Onda nikad nisi radio/la za mene.

Moje ime je John Jameson.

Davne 1780. godine pokrenuo sam svoju destileriju sanjajući da proizvedem najbolji whiskey na svijetu. Krenuo sam od nule, ali kvalitetnim radom, snažnom voljom i uz pomoć svojih vrijednih radnika uspio sam izgraditi jednu od najpoznatijih destilerija whiskeyja na svijetu. Sada je vrijeme da vrata svoje tvornice otvorim i tebi.

8. i 9. rujna oživjet ćemo rane dane moje slavne tvornice i u super društvu, s mnoštvom pripremljenih zabavnih sadržaja, pružit ćemo ti jedno pravo Jameson iskustvo.

„Kvalificiranim radnicima" pridružit će se Vlatko Štampar, Aleksandar Curać Šarić, Boris Bare, Barbershop Polyboy i mnogi drugi, a Retrodukcija (8.9.) i Songkillersi (9.9.) pobrinut će se da imaš dovoljno energije da „odradiš" cijelu smjenu! Uz bogat zabavni program tu je i onaj informativni - predavač na whiskey edukacijama bit će ambasador Jameson Branda, cijenjeni Jonathan Ryan, koji će nas uputiti u tajne proizvodnje najboljeg whiskeyja na svijetu. Rezerviraj svoje mjesto na radionici: http://bit.ly/2gp34rl

Zanima te kako je raditi u mojoj stogodišnjoj destileriji? Spremi kovčege natrag na tavan, ne traži smještaj u Irskoj, ne pozdravljaj se s prijateljima nego ih povedi sa sobom - Jameson Factory stiže u Zagreb, a sa sobom donosi odlične bendove, fine gablece, kvalitetnu edukaciju i, dakako, vrhunski Jameson whiskey.

Pošalji nam svoj životopis na http://sinemetu.hr/ da osiguraš svoje mjesto uz pokretnu traku vrhunske zabave.

I požuri, jer broj mjesta u Jameson Factoryju je ograničen, a ne bi htio biti tehnološki višak!

Vidimo se uskoro!

04.09.2017. 17:16:00
Novi komentar
nužno
nužno