« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
FOOD NETWORK

Istra na Food Networku u seriji Pratite Donala ... po Europi

Donalov domaćin u Istri bio je gastro bloger Goran Zgrablić, koji ga je upoznao s pro­slavljenim istarskim kulinarskim majstorima Marinom Gaši i Davidom Skokom

I istarski specijaliteti došli su do Food Networka
I istarski specijaliteti došli su do Food Networka (Food Network)
Više o

dobra hrana

,

Fo­od Network

,

Donal Skehan

,

Pratite Donala po Europi

Donal Skehan, uspješni mladi kuhar i zaljubljenik u hranu i putovanja, ovog je ljeta posjetio 10 europskih gastro destinacija i za Food Network snimio serijal Pratite Donala... po Europi. U Donalovom  izboru mjesta koja nude najbolju tradicional­nu hranu, lokalne recepte i svježe namirnice našla se i naša Istra. Serijal će se na Food Networku prikazivati u 99 zemalja diljem svijeta, kod nas petkom u 19:00, počevši od 26. veljače. Emisija o Istri na programu je 18. ožujka.

Donalov domaćin u Istri bio je gastro bloger Goran Zgrablić, koji ga je upoznao s pro­slavljenim istarskim kulinarskim majstorima Marinom Gaši i Davidom Skokom. U uspješ­nu potragu za tartufima povela ga je Danijela Puh. Uz Istru, Donal je snimao u Budimpe­šti, Stockholmu, Istambulu, Lisabonu, Apuliji... diljem kontinenta uživao je u čarobnim okusima europske kulture.

Donal vas poziva da proširite svoje kulinarske horizonte i pridružite mu se na putovanju Europom samo na Food Networku.

www.donalskehan.com

22.02.2016. 17:21:00
Novi komentar
nužno
nužno