« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
NOVOSTI

Iskustvo igranja dizajnirano za sve izazove

PD27 razvijen je za najambicioznije natjecatelje i profesionalne ljubitelje e-sporta širom svijeta

AOC Agon
AOC Agon (Arhiva)
Više o

Porsche Design

,

AOC Agon

Ekskluzivni lifestyle brend Porsche Design i AOC, lider na tržištu gaming monitora udružili su se kako bi predstavili prvi gaming monitor Porsche Design AOC AGON PD27. Veličine 27 inča (68.58 cm), ovaj novi monitor pruža iskustvo slično vožnji trkačeg automobila: snažne specifikacije (27 inča QHD rezolucija, brzina osvježavanja od 240 Hz i 0.5 ms MPRT), elegantan i privlačan dizajn inspiriran utrkama, širok raspon funkcionalnosti koje koriste svakodnevnom korištenju monitora ali i tijekom dugih igraćih sesija. Čak i prije službenog predstavljanja, impresivan dizajn ovog monitora dobio je priznanje sa Red Dot nagradom 2020.

Izvedba sa stilom bez kompromisa

Kompetitivni gaming je dostupan ali i privlačan, no i sama konkurencija je jaka. Početnici i profesionalci se mogu složiti oko jednog ključnog čimbenika, PC oprema visokih preformansi ključ je uspjeha u kompetitivnom gamingu. Baš poput vozača trkaćih automobila koji predviđa i izračunava kako će ući u vrh zavoja na trkaćoj stazi, i igrači e-sporta moraju brzo reagirati i donositi odluke u milisekundama. Izvedba svakog dijela opreme je od najveće važnosti i lako može diktirati ishod natjecanja. Zbog toga je Porsche Design iskoristio svoj DNK za moto sport i udružio se sa AOC-om kako bi stvorio monitor visokih performansi - posebno za one igrače koji su došli po pobjedu." Svojim linearnim i purističkim dizajnom koji spaja oblik i funkciju, Porsche Design AOC AGON PD27 savršeno je utjelovljenje DNK i sveobuhvatne filozofije dizajna brenda. U kombinaciji s inovativnim i najsuvremenijim tehnologijama AOC AGON linije, novi monitor je razvijen za igrače koji traže optimalne performanse koje ne ugrožavaju stil " rekao je Roland Heiler, direktor dizajna u Porsche Designu.

" Ponosni smo i radosni što možemo objaviti prvi rezultat našeg novog partnerstva sa Porsche Designom: Porsche Design AOC AGON PD27 monitor. AOC je dokazao stručnost u tehnologijama monitora što se podudara s iznimnim pristupom dizajnu tvrtke Porsche Design. Igrači širom svijeta će biti oduševljeni što će imati priliku iskusiti ovaj proizvod sjajan u dizajnu i u izvrsnim gaming performansama, " rekao je Stefan Sommer, direktor marketinga i poslovnog upravljanja u AOC Europa.

Dizajn monitora posebno naglašava postolje srebrne boje, oblikovanog poput metalne konstrukcije u unutrašnjosti trkaćeg automobila. Baš kao u pravom sportskom automobilu, i ovo postolje korisniku pruža stabilnost, pouzdanost i izdržljivost kada osjeti nalet adrenalina. Ostajući vjeran filozofiji Porsche Designa da elegantno spoji stil i performanse, PD27 može projicirati svoje logotipe na stolu u različitim bojama i osvijetliti stražnju stranu monitora stvarajući bolje gaming okruženje.

Prebacivanje u sljedeću brzinu

PD27 razvijen je za najambicioznije natjecatelje i profesionalne ljubitelje e-sporta širom svijeta. Prikazuje slike u QHD rezoluciji i ima brzinu osvježavanja od 240 Hz, što je savršena kombinacija za zahtjevne igrače. PD27 je također certificiran sa VESA DisplayHDR 400, pružajući životopisne, realistične boje i širok dinamični raspon koji omogućava korisnicima da urone u simulirani svijet. Uz to, vrlo mali radijus zakrivljenosti od 1000 mm okružuje i inkapsulira korisnika, što je posebno sjajna karakteristika za sim-racing zajednicu. 

Brzina od 240 Hz smanjuje zamjetljivu zamućenost pokreta, dok vrijeme odaziva od 1 ms GtG i 0,5 ms MPRT piksela jamče jasno gaming iskustvo bez smetnji na slici pri igranju. Uz ADM FreeSync Premium Pro podršku korisnici doživljavaju glatko igranje bez treperenja slike. Visoka svjetlina VA panela od 550 nita osigurava nesmetano igranje u bilo kojim uvjetima osvjetljenja.

Uspjeh gejmera vozača

PD27 dolazi s bežičnom IR tipkovnicom, oblikovanom poput središnje konzole, za brzi pristup postavkama monitora ili igraćim postavkama. Korisnicima željnim buke kao kod boxer motora sa 6 cilindara u trkaćim automobilima, cijenit će stereo zvučnike od 5W sa DTS zvukom. Za svakodnevnu funkcionalnost, monitor dolazi sa USB priključkom s četiri ulaza, dva HDMI 2.0 i dva DisplayPort 1.4 ulaza.

Porsche Design AOC AGON PD27 će biti dostupan sredinom studenog ove godine u odabranim Porsche Design trgovinama, specijaliziranim trgovinama i online na stranici www.porsche-design.com te odabranim online trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6.049,00 kuna (bez PDV-a).

11.11.2020. 09:29:00
Novi komentar
nužno
nužno