« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
TROOPER

Iron Maiden imaju vlastito pivo

Istinski obožavatelj piva i ljubitelj povijesti, Bruce Dickinson, pjevač Iron Maidena, odigrao je značajnu ulogu u razvoju novog jedinstvenog okusa piva

Toči se Trooper
Toči se Trooper (AdriaEntertainment)
Više o

Iron Maiden

,

pivo

,

Bruce Dickinson

,

Trooper

Britanske rock legende IRON MAIDEN su se nedavno udružili s obitelji iz pokrajine Cheshire koje se godinama bavi pivovarstvom. Kroz zajedničku suradnju, stvorili su novo pivo - "Trooper"!

Istinski obožavatelj piva i ljubitelj povijesti, Bruce Dickinson, pjevač Iron Maidena, odigrao je značajnu ulogu u razvoju novog jedinstvenog okusa piva, ujedno i novog brenda pivnice Robinsons iz Stockporta. Jedna od ključnih elemenata svakog Iron Maiden nastupa je Dickinsonova točka s britanskom zastavom na pozornici, zajedno s jednom od najpopularnijih pjesmama - "The Trooper", koju je napisao basist Steve Harris.

Najavljujući partnerstvo, Oliver Robinson, izvršni direktor Robinsons pivovare je rekao: "Ova suradnja - između dvije velike britanske priče o uspješnosti - je idealna odluka; Bruce Dickinson je veliki ljubitelj ovog napitka, a Robinsons pivnica je jedna od najuspješnijih i najcjenjenijih nezavisnih obitelji koja se bavi pivovarstvom."

Bruce Dickinson je dodao: "Ja sam doživotni fan tradicionalnog britanskog piva; pomislio sam da sam u Raju kada su me pitali želim li napraviti svoje vlastito pivo. Moram priznati da sam bio prilično nervozan: obitelj Robinsons su jedini ljudi kod kojih sam trebao ići na audiciju u proteklih 30 godina. Njihovom čarolijom stvorili su gotovo alkemijsku kombinaciju okusa i sastojaka koja se nazvana Tropper. Oduševljen sam."

Iron Maiden ovog ljeta nastavljaju svoju svjetsku turneju - Maiden England u sklopu koje će održati koncert u Hrvatskoj, 31. srpnja u Areni Zagreb! Maideni su jedan od najutjecajnijih i najnagrađivanijih britanskih izvođača. Prodali su oko 90 milijuna albuma, održali više od 2000 koncerata u 58 država te su izdali 15 studijskih albuma od kojih je svaki album pohvaljen od strane kritike kao vrlo kvalitetno i moćno djelo. Najnoviji album The Final je dostigao prvo mjesto na top ljestvicama u čak 28 država svijeta.

Pivovara Robinsons iz Stockporta je već 175 godina jedna d najnagrađivanijih britanskih pivovara. Najpoznatiji su po legendarnom pivu 'Old Tom' koje je International Beers of the World Publication proglasila najboljim svjetskim pivom. Robinsonsova novija piva (Dizzy Blonde i 'Build a Rocket Boys!') su sve cjenjenija u svijetu te predstavljaju budućnost ispijanja tog napitka.

Oliver Robinson kaže: "Trooper je britansko premium pivo s istinskom ounićom okusa i karaktera. U više od trideset godina, nezamjenjiva ikona Eddie - prepoznatljiva maskota benda koja se pojavljuje na svakom albumu, majici i posteru, od sada će prikladno krasiti bačve te se nalaziti na centralnom mjestu svake boce Tropper piva. Nije da samo Iron Maiden uživaju u ispijanju dobrog piva nego i jako velik broj njihovih fanova također voli pivo. Njihovi fanovi već sada čine velik dio naših kupaca. Ovo partnerstvo je dobro za obje strane. Glazba i pivo su velike poslastice za ljudska osjetila, još bolje je kada su u kombinaciji. Autentična suradnja poput ove je neprocjenjiva i za našu pivovaru, ali i za cjelokupnu industriju jer pokazuje da je svijet piva više od proizvodnje - to je tekuća umjetnost i za one koji pivo stvaraju i za one koji ga piju.."

I Iron Maiden fanovi i fanovi dobrog piva mogu se predbilježiti kako bi primali novosti o britanskom premium pivu Trooper. Više informacija o predbilježbama i pivu može se naći na web stranici ironmaidenbeer.com, gdje će se pivo moći kupiti od svibnja 2013. godine.

ADRIA ENTERTAINMENT ponosno najavljuje kultni bend IRON MAIDEN, koji će sklopu svoje turneje MAIDEN ENGLAND WORLD TOUR nastupiti u Areni Zagreb, 31.7. 2013. godine!

ULAZNICE ZA HEADBANGERS PIT SU RASPRODANE!!

Ulaznice za koncert IRON MAIDENA se mogu kupiti svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr. (Na navedenoj web adresi može se pronaći popis svih Eventimovih prodajnih mjesta.)

Cijene ulaznica su:
HEADBANGERS PIT - 350 kuna - RASPRODANO!!
STAJANJE - 275 kuna
LOŽE - 600 kuna
SJEDENJE 1 - 330 kuna
SJEDENJE 2 - 275 kuna
SJEDENJE 3 - 250 kuna

Osigurajte svoje mjesto u Areni na vrijeme!

Hrvatski najglasniji fanovi s nestrpljenjem očekuju 31.7.2013. i veliki Iron Maiden spektakl u Areni Zagreb!

13.03.2013. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno