« Kultura
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci

Interijeri u Galeriji Modulor

Od danas možete pogledati izložbu radova studenata nekoliko zagrebačkih fakulteta

Galerija Modulor - Akcija Kvart - Akupunktura grada
Galerija Modulor - Akcija Kvart - Akupunktura grada (Galerija Modulor)
Više o

Cekate

,

američki znanstvenici

,

kanadski znanstvenik

U galeriji Modulor Centra za kulturu Trešnjevka, u ponedjeljak, 11. listopada 2010. godine u 19 sati održati  će se jednodnevna prezentacija/izložba radova studenata Arhitektonskog fakulteta, Agronomskog fakulteta, Akademije likovnih umjetnosti, Studija dizajna, nastalih na trodnevnim radionicama u Cekate-u i na terenu (na Trešnjevci) pod nazivom AKCIJA KVART-AKUPUNKTURA GRADA.

U projektu/organizaciji su sudjelovali:
DAZ - Sekcija mladih Društva arhitekata Zagreba
Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada
Arhitektonski fakultet
Akademija likovnih umjetnosti
Studij dizajna
Agronomski fakultet
Centar za kulturu Trešnjevka

Izložba Interijeri

U galeriji Modulor Centra za kulturu Trešnjevka, u utorak, 12. listopada 2010. godine u 19 sati bit će otvorenje izložbe "Interijeri", autorice Vendi Babeli.

Interijeri su postali naša svakodnevna fascinacija. Dok prolazimo kroz velike trgovačke centre, nude nam se već gotova rješenja za zavodljive sobe i domove. Iritirana sveprisutnim konzumerizmom, umjetnica slika svoje "interijere", pomalo luckaste i neobične, u kojima nema prave perspektive jer stolica može biti veća od kreveta, a ormar nakrivljen.

Osim boje, tu su aplicirani i kolažirani i drugi materijali, poput papira, tekstila, keramike i ostalih svakodnevnih predmeta. Potez i boja, predmeti preuzeti iz okruženja kombinirani su s crtežom, koji svemu daje završnu notu - potpis autorice.

Izložba se može pogledati do 30. listopada.

 

11.10.2010. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno