« Život
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
SAZNAJEMO

Inovativni proizvod iz Pampersa za roditelje koji ne pristaju na kompromise

Predstavljamo novu liniju Pampers Pure Protection pelena i Pampers Aqua Pure maramica – nastalu kombiniranjem pažljivo biranih sastojaka i Pampersove pouzdane zaštite za bebinu kožu

Pampers Pure Protection
Pampers Pure Protection (Pampers)
Više o

Pampers

Roditeljima u potrazi za pelenama i maramicama koje su inspirirane prirodom i dolaze iz prirode, a bez kompromisa oko učinkovitosti, nova Pampers Pure kolekcija nudi savršeno rješenje. To je prva kolekcija pelena i maramica izrađena od vrhunskog pamuka, celuloze i biljnih materijala, uz prepoznatljivu Pampers zaštitu kojoj vjeruju roditelji diljem svijeta.

Pampers Pure Protection pelene izrađene su od vrhunskih prirodnih materijala koji su dobiveni iz šećerne trske zbog čega su nevjerojatno mekane i nježne prema bebinoj koži. Osim toga, ukrašene su slatkim životinjskim motovima.

Pure Protection pelene karakteriziraju sve prednosti koje očekujete od Pampersa -  do 12 sati suhoće kako bi beba mirno spavala noću, jedinstveni sloj „Hearts Quilt" koji upija tekućinu i indikator vlažnosti koji pomaže novopečenim roditeljima prepoznati pravi trenutak za promjenu pelene.

Pampers Aqua Pure maramice dizajnirane su kako bi roditeljima s najvećim postotkom vode, a u isto vrijeme pružaju izvrsne rezultate. Vlažne maramice izrađene su od pažljivo biranih sastojaka - 99% vode i 1% nježnih sastojaka koji pomažu u održavanju prirodne pH vrijednosti kože. Također, izrađene su od organskog pamuka za nježni osjećaj na koži.

- Roditelji s pravom očekuju sve, ali ipak, kad je riječ o pelenama i maramicama, mnogi su dosad bili prisiljeni pristati na kompromis, izjavio jeNeven Kružljak, marketinški menadžer Pampersa, dodajući:

- Istraživanje pokazuje da 1 od 4 roditelja vjeruje da prirodni proizvodi za njegu beba nisu učinkoviti, zbog čega smo izuzetno uzbuđeni što roditeljima možemo predstaviti novi asortiman pelena koje imaju sve, te što možemo proširiti ponudu svojih proizvoda kako bismo roditeljima pružili još jednu pouzdanu opciju za njihove bebe."

Pampers Pure Protection pelene i Aqua Pure maramice su:

  • dermatološki ispitane
  • hipoalergene

Asortiman je dostupan u svim bolje opremljenim prodavaonicama.

21.06.2019. 10:30:00
Novi komentar
nužno
nužno