« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
INMUSIC 2016

INmusic organizira i natječaje za strane izvođače

Britanski, švedski i slovenski izvođači pokazuju sve veći interes za nastupom na INmusicu! Hrvatski mladi bendovi još uvijek se stignu prijaviti na natječaj i nastupiti na glavnoj INmusicovoj pozornici!

Bit će dobrih svirki
Bit će dobrih svirki (Arhiva)
Više o

Zasviraj sa Žujom

,

INmusic 2016

Prijave za ovogodišnji natječaj Zasviraj sa Žujom traju samo do ponedjeljka, 14. ožujka u ponoć te se ovim putem pozivaju svi zainteresirani bendovi koji se još nisu prijavili da požure i ne propuste priliku zasvirati na ovogodišnjem INmusic festivalu!

Pobjednik će nastupiti na glavnoj pozornici INmusic festivala, a bend će se naći rame uz rame s velikim svjetskim glazbenicima: Florence + The Machine, PJ Harvey, Gutterdämmerung featuring Henry Rollins, Jake Bugg, Skunk Anansie, The Kooks, Wilco, Django Django, The Coral, Yeasayer, The Heavy, Pat Thomas and Kwashibu Area Band, Orkesta Mendoza, Monoswezi, My Baby i mnogi drugi!

Natječaj ''Zasviraj sa Žujom'' pokazao se kao odlična polazišna točka za kvalitetne domaće autorske bendove. Osim što se bend predstavi pred rastućom međunarodnom festivalskom publikom kasnije se otvaraju i nove prilike za daljnje uspjehe u domaćoj, ali i inozemnoj glazbenoj karijeri.

Uvjeti i svi detalji o natječaju nalaze se na: www.inmusicfestival.com/vijesti/otvoren-je-cetvrti...

Prijave su moguće putem linka: www.inmusicfestival.com/prijava-benda

INmusic nastavlja tražiti i promovirati odlične mlade bendove koji će nastupiti na najvećem hrvatskom open-airu! Strani bendovi također prepoznaju priliku i pokazuju veliki interes za nastupom na INmusic festivalu te će INmusic, osim pobjednika hrvatskog natječaja ugostiti i nekoliko pobjednika međunarodnih natječaja iz Velike Britanije, Švedske i susjedne Slovenije!

Obzirom da je Velika Britanija središte glazbene industrije veliki interes britanskih bendova još je jedna potvrda velikog međunarodnog značaja INmusica, a mladi britanski izvođači imaju priliku pokazati svoj talent na INmusicovoj pozorici! U suradnji s Eufestom organiziran je natječaj All About The Music za britanske bendove koji su spremni na sljedeći veliki korak u svojoj karijeri - nastupu na velikom open-air festivalu! Prošlogodišnji pobjednici Katalina Kicks jako su zadovoljni sveukupnim iskustvom.

Prošle godine po prvi je puta pokrenuta još jedna velika suradnja sa švedskom udrugom Studiefrämjandet koja se pokazala kao odličan projekt te će se i ove godine održati natječaj za švedske izvođače. Na taj način Švedska i Hrvatska pružaju zajedničku podršku razvoju glazbene kulture i obrazovanja, a interes je već sada iznimno velik jer pobjednički bend dolazi pokazati što zna i može mnogobrojnoj publici INmusica.

Slovenska publika već se udomaćila na INmusicu te su ga prigrlili kao svoj festival pa ne čudi činjenica kako se i velik broj slovenskih bendova želi predstaviti na INmusicu. I ove godine, u suradnji sa slovenskim MENT-om, održat će se natječaj za slovenske bendove prigodno nazvan INmusicMENT. Cilj ovog natječaja je da mladi slovenski izvođači pobjedom osiguraju svoje mjesto na INmusic festivalu #11 te da se na taj način promoviraju aktualni slovenski glazbenici.

Natječaji održani prethodnih godina pokazali su se kao sjajna odskočna glazba za mlade izvođače. Osim što su pobjednici nastupili na INmusic festivalu, promovirani su putem festivalskih kanala te je sve te bendove brojna publika imala priliku čuti ne samo na festivalu nego i putem klika iz vlastite fotelje. Neke od pjesama koriste se u trenutno aktualnim festivalskim promotivnim videima, a jedanaesto izdanje INmusica spremno čeka nove pobjednike!

INmusic festival #11 održat će se od 20. do 22. lipnja 2016. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu.

Ulaznice su dostupne putem službenog festivalskog web shopa, mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska, te se mogu kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 299 kuna (+ troškovi transakcije) dok cijena za sedmodnevni festivalski kamp iznosi 200 kuna (+ troškovi transakcije) i dostupna je samo putem službenog INmusicovog webshopa.

11.03.2016. 18:20:40
Novi komentar
nužno
nužno