« Biznis
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
NOVOSTI

Infobip u Tuzli otvara novi ured i zapošljava 25 stručnjaka

Otvaranje novih radnih mjesta dio je strategije kojom Infobip želi postati centar izvrsnosti inženjerstva

Širenje u regiji
Širenje u regiji (Infobip)
Više o

Infobip

Nakon otvorenja ureda u Rijeci, Infobip nastavlja širenje u regiji te najavljuje otvaranje novog ureda u Tuzli početkom veljače ove godine u kojem će zaposliti 25 IT stručnjaka. Infobip, vodeća svjetska IT kompanija, u BiH posluje devet godina kroz ured u Sarajevu gdje trenutačno zapošljava 100 ljudi.

„Naši developeri i inženjeri imaju prilike stvarati inovativna messaging rješenja zajedno s našim klijentima i partnerima u koje se ubrajaju brandovi kao što su Uber, Viber, WhatsApp i tako mogu ostaviti svoj trag u svijetu globalnih komunikacija te imaju priliku aktivno sudjelovati u kreiranju budućnosti.," kaže Silvio Kutić, CEO Infobipa.

Otvaranje novih radnih mjesta dio je strategije kojom Infobip želi postati centar izvrsnosti inženjerstva koji će okupljati najbolje softverske inženjere u stvaranju inovativnih komunikacijskih rješenja na regionalnoj i globalnoj razini.

U 2019. godini Infobip planira zapošljavanje 250 developera i 250 inženjera, od čega polovicu u Hrvatskoj. Podsjetimo, s više od deset godina iskustva u industriji Infobip trenutno zapošljava više od 1400 ljudi te kroz 60 ureda djeluje na šest kontinenata, razvijajući vlastitu komunikacijsku platformu i usluge koje mogu doprijeti do 7 milijardi korisnika i stvari u više od 190 zemalja.

Više o trenutnim prilikama za rad u ovoj internacionalnoj kompaniji možete pročitati na Careers stranici

16.01.2019. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno