« Film
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
HUNGER GAMES

Igre gladi najgledanije i u četvrtom tjednu prikazivanja

Film je time već sada ušao među 25 filmova s najvećom zaradom u Sjevernoj Americi u povijesti. Zarada u cijelom svijetu popela se na 531 milijun dolara

Fotografija vijesti
Više o

box office

,

Avatar film

,

zarada na blagajnama

,

Igre gladi

,

The Hunger Games

Četvrti tjedan svog prikazivanja megapopularne „Igre gladi" još su uvijek najgledaniji film u američkim kinima, što je zadnji put uspjelo tek „Avataru" prije tri godine, prenosi Hina.

Film o tinejdžerima koji se bore za preživljavanje protekli je tjedan zaradio 21,5 milijuna dolara na kino blagajnama u Sjedinjenim Državama i Kanadi, odnosno 337 milijuna dolara ukupno na tom području otkako se počeo prikazivati 23. ožujka.

Film je time već sada ušao među 25 filmova s najvećom zaradom u Sjevernoj Americi u povijesti. Zarada u cijelom svijetu popela se na 531 milijun dolara.

U međuvremenu je i 3D izdanje "Titanica" redatelja Jamesa Camerona na sjevrnoameričkim blagajnama prošli tjedan zaradilo 11,6 milijuna dolara i time je film, uključujući i prihod originala, premašio ukupnu zaradu u svijetu od dvije milijarde dolara. Time je na drugom mjestu u povijesti, iza opet Cameronova Avatara koji u svijetu zaradio 2,8 milijardi dolara.

17.04.2012. 07:59:00
Novi komentar
nužno
nužno