« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
ZA PREVENCIJU RAKA PROSTATE

Humanitarni Phazer Lazer tulum ove subote u Babbaru

Još 1999. Australci su November preimenovali u Movember, a 11 godina kasnije i Hrvatska se, iako neslužbeno uključila u humanitarnu akciju

Phazer Lazer
Phazer Lazer (Babbar)
Više o

rak prostate

,

zagreb-info

,

Babbar

,

Humanitarni Phazer Lazer party

,

DJ Marmat

,

DJ Mirza

Humanitarni Phazer Lazer tulum za Udrugu za prevenciju raka prostate održat će se 27. studenog u zagrebačkom klubu Babbar.

Grupa Australaca odlučila je 1999. godine preimenovati engleski mjesec November u Movember (mo je u Australiji sleng za brkove). Cijeli su mjesec puštali brkove s ciljem da skupe donacije za jednu lokalnu humanitarnu organizaciju.

Od 2004. Movember se primarno orijentirao na zdravstvene probleme kod muškaraca. Od 2007. širi se međunarodno, a 2010. spajanjem s jednom zdravstvenom incijativom usko je vezan uz probleme raka prostate.

S obzirom da smo nažalost kasno reagirali i nismo uspjeli uvrstiti Hrvatsku i službeno u Movember ipak smo nastavili s inicijativom koja ima za cilj ne samo pomoći donacijama Udruzi za prevenciju raka prostate u Hrvatskoj već i na globalnoj razini napraviti pozitivnu promjenu.

Samo događanja održat će se u klubu Babbar (Petrinjska 7, Zagreb) u subotu 27. studenog s početkom u 21 sat. U skladu sa duhom Movembra dress code su brkovi, a za sve one koji ne mogu pustit brk pobrinut će se Babbar.

Za glazbeni ugođaj zadužena su dva zagrebačka DJ-a, residenti programa Phazer Lazer - Marmat i Mirza. Poseban gost večeri je DJ iz Beograda koji samo za ovu priliku dolazi u Zagreb. Riječ je o Mr Cashu poznatom po svojim setovima u kojima objedinjuje muzičke stilove osamdesetih, disca, ital disca i sličnog.

Ulaz je besplatan cijelu noć, a donacijske kutije će se nalaziti na šankovima u Babbaru.

facebook.com/babbarzagreb

25.11.2010. 16:30:00
Novi komentar
nužno
nužno