« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
HUMANITARNO

Humanitarni koncert za napuštene životinje

Dođite na koncert Zvonimira Varge & "Robije Hrvata" i pomognite napuštenim životinjama!

Dođite i pomozite!
Dođite i pomozite! (Arhiva)
Više o

humanitarni koncert

,

Noina Arka

,

udruga Šapica

,

Zagrebački Duhek

,

Zvonimir Varga

Ove subote, 15. 3. u zagrebačkom klubu Retro (Savska 180) održati će se dobrotvorni koncert za napuštene životinje azila "Šapica" i "Noina Arka" u organizaciji udruge "Zagrebački Duhek". 

Želite li sudjelovati u ovoj hvale vrijednoj humanitarnoj akciji sve što trebate napraviti je pojaviti se u "Retru" sa dobrom voljom usput noseći bilo što od navedenog: konzervica hrane, dekica koja vašem ljubimcu više ne treba, stari ručnik, "lajna", ogrlica, zdjelica, igračka ili bilo što od stvari koje su vam viška, a napuštenim su ljubimcima prijeko potrebne.

Za glazbeni dio programa pobrinuti će se kantautor Zvonimir Varga i zagrebački band "Robija Hrvata":

Zvonimir Varga na sceni djeluje četiri godine, a iza sebe ima pet objavljenih albuma, knjigu poezije i napisanu glazbu za tri kazališne prestave. Od početka ove godine svira sa gitaristom Robertom Kanizsaiojom - Grofom, upravo frontmanom rock banda "Robija Hrvata" koji nastupa istu večer. Inače, "Robija Hrvata" četveročlani je zagrebački rock bend nastao 2010. godine, a upravo rade na snimanju albuma prvijenca.

Dragi Zagrepčani, životinjama u azilu prijeko je potrebna vaša pomoć. Odazovite se u što većem broju, svojim prilogom sudjelujte u humanitarnoj akciji i naposlijetku uživajte u dobroj glazbi. Događaj počinje u 20 sati, a ulaz je besplatan!

10.03.2014. 09:09:00
Novi komentar
nužno
nužno