« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
HGZ

Humanitarni koncert - Matija Dedić i Lana Janjanin

Matija Dedić i Lana Janjanin priređuju jazz Valentinovo sa Fondom 5.5 i Zakladom Solidarna za pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji

Matija Dedić i Lana Janjanin
Matija Dedić i Lana Janjanin (Arhiva)
Više o

Matija Dedić

,

humanitarni koncert

,

HGZ

,

Lana Janjanin

Kako 2020. nije bila najbolja godina za mnoge, naši renomirani jazz glazbenici - Matija Dedić (klavir) i Lana Janjanin (vokal) odlučili su svima uljepšati Valentinovo, te se po prvi puta na koncertnoj pozornici zajedno predstaviti publici.

Ovim humanitarnim jazz koncertom pozivaju se svi da putem Fonda 5.5 doniraju za područje Sisačko-moslavačke županije, koje je najviše pogođeno potresom u prosincu.

Ovu akciju podržao je i Hrvatski glazbeni zavod, ustupivši svoj prostor unatoč činjenici da je i sam u teškoj situaciji nakon zagrebačkog potresa.

Koncertu možete nazočiti na dva načina:

1.   Uživo u Hrvatskom Glazbenom zavodu

Sukladno epidemiološkim mjerama i limitiranim dozvoljenim brojem ljudi, u prodaji je svega 40 VIP ulaznica, koje možete kupiti po cijeni od 500 kn.

Kupovina ulaznica za Glazbeni zavod: https://solidarna.hr/shop/solidarno-valentinovo-vip/

2.   Online

Koncert je dostupan i u online obliku, te ga možete pratiti putem live stream-a uz svoje voljene u atmosferi nedjeljnje večeri.

Ulaznice možete kupiti po cijeni od 50 kn. Nakon uplaćene donacije dobit ćete email sa linkom na live stream. Glazbenici apeliraju da se kupi broj ulaznica koji odgovara iznosu željene donacije.

Kupovina ulaznica za YouTube prijenos uživo:
https://solidarna.hr/shop/solidarno-valentinovo/

Detaljnije:
http://www.hds.hr/humanitarni-koncert-matija-dedic-i-lana-janjanin/
 

13.02.2021. 13:01:00
Novi komentar
nužno
nužno