« Biznis
objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana
NOVOSTI

Httpool postao službeni prodajni partner Facebooka za regiju

Facebook sklopio partnerstvo s Httpoolom kako bi pružali podršku poduzetnicima u našoj regiji, uključujući Hrvatsku

Httpool dobio veliko priznanje
Httpool dobio veliko priznanje (Httpool)
Više o

Facebook

,

Httpool

,

oglašavanje

,

prodajni partner

Facebook i Httpool sa zadovoljstvom objavljuju sklapanje strateškog partnerstva u našoj regiji. Httpool je postao službeni prodajni partner Facebooka u našoj regiji, uključujući Bugarsku, Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju. Facebook ovo dugoročno partnerstvo vidi kao priliku za omogućavanje lokalnim agencijama i oglašivačima da dobiju pristup većoj publici te da stvore konstruktivan dijalog s korisnicima, čime se stvaraju dodatne prilike lokalnim poduzetnicima.

Httpool, kao novi Facebookov službeni partner za prodaju oglasa, pružat će podršku i prenositi znanje i iskustvo lokalnim poduzetnicima te će im pomagati u provođenju marketinških strategija diljem Facebooka, Instagrama, Facebook Messengera i Whatsappa. Cilj suradnje je pružiti podršku oglašivačima u našoj regiji unutar njihove vlastite države, i to od strane partnera sa snažnim položajem, značajnim iskustvom i velikim uspjesima u regiji.

Naš program suradnje s prodajnim partnerima osmislili smo kako bismo sve naše znanje i iskustvo prenijeli oglašivačima u državama regije u kojima Facebook nema fizičku prisutnost. Danas s radošću činimo još jedan dodatan korak u stvaranju još veće vrijednosti poduzetnicima u regiji - izjavio je Robert Bednarski, direktor za Srednju i Istočnu Europu, Facebook.

Ovo partnerstvo je još jedan dokaz Httpoolove vodeće pozicije i uspješnog provođenja projekata u regiji. S radošću pomažemo Facebooku u predstavljanju najnovijih oglašivačkih rješenja u Hrvatskoj i regiji, te u pružanju najviše razine izravne podrške poduzetnicima i agencijama - naveo je Saša Škorić, direktor, Httpool Hrvatska.

Partnerstvo će u regiju dovesti Facebookove najbolje prakse, obuku, tehnike za razvoj strategija i lokalne mogućnosti plaćanja, sve uz pomoć Httpoolovih stručnih procesa za oglašavanje. Agencije će imati koristi u vidu obuke osoblja, izravnog naplaćivanja i izravne podrške oko problema vezanih uz oglašavanje.

Oglašivači u regiji koriste Facebook i Instagram kako bi ostvarili smislenu povezanost sa svojom publikom. Zahvaljujući strateškom partnerstvu s Httpoolom, bit ćemo im još korisniji zbog održavanja posebno osmišljenih obuka i pružanja stručne podrške - naglasio je Rustam Ziganshin, reseller partner za srednju i istočnu Europu u Facebooku.

Za više informacija o ovom strateškom partnerstvu, molimo kontaktirajte: facebook@httpool.hr

 

09.10.2018. 13:27:00
Novi komentar
nužno
nužno