« Život
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
BOME.... :)

Hrvatska je najgluplja zemlja na svijetu!

U anketi stranice The Top Tens, Hrvatska trenutno uvjerljivo drži prvo mjesto na popisu najglupljih zemalja na svijetu

Grozno, što reći!
Grozno, što reći! (Wikipedia)
Više o

Hrvatska

,

Hrvati

,

najgluplja zemlja

Hrvati se hvale Teslom, kravatama i još gomilom stvari, no iako smo još jučer gledali u leđa Amerikancima u izboru najgluplje zemlje na svijetu, danas - smo prvaci! U anketi stranice The Top Tens, Hrvatska trenutno uvjerljivo drži prvo mjesto na popisu najglupljih zemalja na svijetu. 

Amerikanci su preko noći pali na drugo mjesto. Na trećem je Sjeverna Koreja, iza nje Mozambik, a na petom mjestu je Vatikan. Šesta je Italija, sedmi Zimbabve, a naši susjedi Srbi napredovali su s 20. do osmog mjesta. Argentina i Grčka zauzele su na ovoj ljestvici deveto i deseto mjesto.

Ali, vratimo se Hrvatskoj

"Ovi likovi ništa ne žele više nego biti Nijemci... i to ih svrstava u posebnu kategoriju glupana", piše jedan komentator.

"Pleme Slavena s fascinantnom sposobnošću da sve zezne. Od vrlo perspektivne zemlje postali su regionalni vic. Teško je reći tko je gluplji: pokvareni političari ili ljudi koji ih svaki put iznova biraju. Mala zemlja za veliku glupost", pišu.

"Zemlja u kojoj je more bistrije od ljudi", "Dali je jednom rekao da je inteligencija bez ambicije kao ptica bez krila. To je Hrvatska", ""Horda koja mrzi sve oko sebe, a sebe veliča, oni su bolesni nacionalisti", "Ako ste Srbin, musliman, crnac i idete tamo, doslovno riskirate svoj život"... Samo su još neki od komentara koji su Hrvatskoj osigurali ovu nimalo laskavu titulu.

Bez obzira na sve "domoljubne" komentare i bitke s imaginarnim neprijateljima (s druge strane Dunava, naravno), očito smo pokazali dovoljno gluposti da nas i ostatak svijeta prokaže kao naciju idiota... pa vi vidite za koga ćete glasati!

Cijeli popis "najglupljih" država, kao i komentare, možete naći OVDJE.

09.12.2017. 13:32:00
Novi komentar
nužno
nužno