« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

HR premijera novog spota Depeche Mode

Najbolje ugrijavanje za veliki spektakl 21. svibnja

Fotografija vijesti
Više o

Tuborg Green Fest

,

Depeche Mode

,

Depeche Mode koncert Zagreb

Novi video grupe Depeche Mode režirao je Patrick Daughters, a o tome izboru David Gahan je rekao: „Razlog iz kojeg smo se odlučili da Patrick režira prvi video jednak je onome koji nas je naveo da „Wrong" izaberemo kao prvi singl. Jednostavno, željeli smo napraviti spot koji će biti sasvim drugačiji od svih koje smo do sada radili."

Otkada se pojavio u radijskom eteru diljem globusa, Wrong, prvi singl s nadolazećeg albuma  Sounds Of The Universe, sigurno putuje prema vrhu top lista. No, kako se približava početak turneje, i njihov nastup 21. svibnja na Tuborg Green Festu 09 u zagrebačkoj Areni,  Depeche Mode sve su aktivniji, te nas u nedjelju, 08. ožujka, u 17,40 na RTL televiziji očekuje i hrvatska premijera videa za Wrong.

Zašto baš Wrong kao najavni singl i prvi video? Martin Gore, koji je tu pjesmu i napisao, ovako objašnjava taj izbor: „Vrlo smo rano znali da će Wrong biti prvi singl jer je ta stvar potpuno drugačija od svega što smo do sada izdali. U toj pjesmi može se osjetiti rap, a vjerojatno smo tu bliži R&B zvuku no što ćemo ikad više biti".

Kao režiser spota pojavljuje se Patrick Daughters, poznatiji po  spotovima koje je radio za Liarse, Kings of Leon  i Feist. O toj odluci David Gahan je rekao: „Razlog iz kojeg smo se odlučili da Patrick režira prvi video jednak je onome koji nas je naveo da „Wrong" izaberemo kao prvi singl. Jednostavno, željeli smo napraviti spot koji će biti sasvim drugačiji od svih koje smo do sada radili."

Dakle, na televizijskim ekranima spot se premijerno može pogledati ove nedjelje u 17,40 na RTL televiziji, a oni nestrpljivi to mogu napravit na www.depechemode.com. Album koji svi željno iščekuju,  Sounds Of The Universe,  izlazi 21. travnja, a moći će se  kupiti u svim trgovinama Dallas Recordsa. Preostale se ulaznice za Tuborg Green Fest 09 u međuvremenu još uvijek mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketproa po sljedećim kategorijama i cijenama:

stajanje                                  330,00 KN
sjedenje 2. kategorija               330,00 KN
sjedenje 1. kategorija               370,00 KN

05.03.2009. 16:20:55
Novi komentar
nužno
nužno