« Putovanja
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
NADAHNUĆE

Hoteli s najljepšim pogledom

POGLEDAJTE GALERIJU - Jedinstvena ljepota prirode koja inspirira i ostavlja bez daha

Više o

putovanja

,

hoteli

,

luksuzni hoteli

,

priroda

Na temelju preporuka stručnjaka za turizam i samih putnika Forbes je sastavio popis hotela u kojima je već sam pogled iz hotelskog prozora doživljaj koji se pamti.

Lapa Rios, Kostarika

Smješten u jednom od posljednjih preostalih nizinskih područja tropskih kišnih šuma u Srednjoj Americi, odmaralište pruža sve što srce poželi. Iz hotelskih apartmana smještenih na brežuljcima pruža se jedinstven pogled na šumu i ocean. Lapa Rios je prije nekoliko godina dobio certifikat za održivo poslovanje tako da gosti u ljepotama mogu uživati bez grižnje savjesti da svojim boravkom štete okolišu.

Wolwedans, Namibija

Odmaralište garantira tisuću hektara netaknutog zemljišta za svaki apartmanski ležaj pa se tako gosti međusobno ne ometaju već svatko za sebe uživa u prekrasnoj prirodi. U ponudi je također let balonom preko namibijskog rezervata, a zalazak Sunca na kraju svakog dana goste svaki put iznova ostavlja bez daha.

Jackson Lake Lodge, Wyoming

Nakon cjelodnevnog planinarenja posjetitelje očekuje zasluženi odmor u jednoj od 46 romantičnih kućica i prekrasan pogled na poznato nebo koje se kao takvo može vidjeti samo u Montani i Wyomingu. Smještaj je otvoren samo od svibnja do listopada svake godine.

Enchantment Resort and Mii amo Spa, Arizona

Gosti odmarališta imaju osjećaj da okruženi pijeskom u ogromnom pješčanom satu. Najljepši pogled na kanjon i šumu pruža se iz Casita No. 31.

Dreams Luxury Suites, Santorini, Grčka

Odmaralište je toliko malo da ima samo četiri apartmana, od kojih svaki ima privatan bazen i nevjerojatan panoramski pogled na Santorini.

12.04.2010. 10:50:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Melly
    28.07.2011. 17:41
    Too many compmilents too little space, thanks!
Novi komentar
nužno
nužno