Horoskop

Vodenjak

vodenjak

Tjedni horoskop - 15.09.2019. do 21.09.2019.

LJUBAV: Smetnje na koje biste mogli naletjeti u privatnom životu samo su rezultat vaše malodušnosti, strahova ili razmišljanja koje nije povezano s vašim srcem. Vi ste previše emotivna osoba da biste mogli u tolikoj mjeri zanemariti svoje srce i ići samo za logikom. Budite iskreni prema sebi i uvidjet ćete koliko vrijedite. Bez straha!

POSAO: U poslovnom smislu komunikacija vam neće biti problem. Imate li problema moći ćete se s povjerenjem osloniti na suradnike i prijatelje. Kad shvatite da niste svemogući prestat ćete od sebe tražiti nadljudske napore i uvidjeti koliko ste zapravo vrijedni i dobri radnici koji mogu stvarno napraviti čuda.

ZDRAVLJE: Nije najbolje, ali nije ni sve crno. Općenito se malo bolje pripazite!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Vodenjak - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za rujan

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini