Horoskop

Vodenjak

vodenjak

Mjesečni horoskop - 01.06.2022. do 30.06.2022.

LJUBAV: Odmor, obitelj, odmor, obitelj ... Tako bi trebao izgledati lipanj Vodenjacima kad bi stvari bile savršene, ali naravno nisu. Stoga, prvo mjesto na kojem ćete morati potražiti podršku je upravo dom, jer ne izgleda da ćete imati previše vremena za njih. Uz kvalitetno planiranje to se neće primjetiti, no dobro je unaprijed upozoriti na takve stvari, kako vam se ne bi kasnije predbacivalo. Svaki trenutak koji imate posvetite ukućanima i bit će u redu.

POSAO: Vaš način razmišljanja dobro će vam doći ovog mjeseca jer će vam intuicija dati nove poslovne ideje koje će odmah početi donositi novac. Shvatit ćete da ste na putu razvoja posla u kojem nećete imati konkurenciju, no na vašem je šarmu i moći uvjeravanja da pridobijete prve klijente koje ćete oduševiti svojim umijećem i uslugama. Stoga, izađite malo više na svjetlo, iako vam je ugodniji rad u sjeni, i počnite mahati svojim kvalitetama.

ZDRAVLJE: Bez većih problema.

------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam hit obožavane Elle Kennedy - roman Povratak!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža: Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

-------------------------------------------------------------

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2022. i

Mjesečni horoskop za lipanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Tigra

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova.

Mjesečeve mijene u 2022. godini

-----------------------------------