Horoskop

Vodenjak

vodenjak

Mjesečni horoskop - 01.09.2019. do 30.09.2019.

LJUBAV: Znate i sami koliko vrijedite, i nemojte dozvoliti da vas bilo što obeshrabri. Pred vama je dobro razdoblje u kojem će vaše vrijednosti biti prepoznate i nagrađene, stoga ostanite mirni i budite svoji, ali na onaj dobar način. Ne dozvolite vanjskim utjecajima bilo kakvo miješanje u kućne stvari, u svom se domu uvijek osjećate najbolje i najsigurnije, potrudite se da tako bude i dalje.

POSAO: Vrijeme je za izlazak iz sjene, objasnite svijetu točno što mislite i želite. Već u prvom tjednu rujna pred vama se otvaraju mogućnosti koje će kulminirati 8., stoga navalite punom snagom. Ostanite čvrsti, iako će vas Mars u Djevici tijekom posljednje Mjesečeve četvrti krajem mjeseca natjerati da posumnjate u vlastiti razum. No, kako znate što želite i možete, ne posustajte jer će ovoga puta sav težak rad doći na naplatu. Višak novaca potrošite na obrazovanje ili putovanja.

ZDRAVLJE: Ako vam je ljeto prošlo relativno u redu, zdravlje bi vas u rujnu moglo natjerati na dodatne troškove kako bi popravili neugodno stanje.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Vodenjak - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini