Horoskop

Vodenjak

vodenjak

Mjesečni horoskop - 01.02.2020. do 29.02.2020.

LJUBAV: Ovo je vaše vrijeme. Početak je novog ciklusa u kojem ste vi glavna uloga. Trebali biste donijeti odluke koje se tiču vaših dugoročnih planova. Zamislite kao da je opet Nova godina. Sunce u vašem znaku donosi vam brdo energije za sve što zamislite. Komunikacija s ljudima bit će odlična potaknuta povoljnim utjecajem Merkura. Družite se i skupljajte pozitivne ljude oko sebe. sad je najbolje vrijeme za stvaranje novih veza, jačanje starih, nova prijateljstva, poboljšanje odnosa unutar obitelji i slično. Nepovoljniji Mars vas upozorava da ne zaboravite svima reći  i pokazati koliko ih volite, koliko vam je stalo do njih i koliko vam znače.

POSAO: Mentalno ste izuzetno jaki potaknuti povoljnim Merkurom pa će poslovi u kojima je potrebna komunikacija teći bez problema. Odlično je vrijeme za pregovore bilo koje vrste. Svoje misli ćete moći vrlo lako izraziti i objasniti pa će vaše poslovne ideje dolaziti na odobravanje sa svih strana, uključujući i vaše nadređene. Mars će vas tjerati da se dajete sto posto u sve čega se uhvatite pa nemojte samo pri tome zaboraviti i na sebe. Sredina mjeseca donosi vam novčani dobitak neke vrste. Dobro planiranje omogućit će vam sve što želite.

ZDRAVLJE: Stabilno, ali mogući su problemi s probavom. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam apsolutni hit za Valentinovo - roman Pokora iz serijala Briar U omiljene Elle Kennedy!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Vodenjak - godišnji horoskop za 2020.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini