Horoskop

Vaga

vaga

Tjedni horoskop - 29.03.2020. do 04.04.2020.

LJUBAV: Sunce koje se nalazi u vam suprotnom znaku Ovna donosi vam pojačano djelovanje na dijelu karte koja se tiče vanih odnosa. Partner će razumjeti vašu idealističnu dušu. Mjesec koji naglašava vaš privatni život donijet će vam zbunjenost pa će vas srce i glava vući u različitim smjerovima.

POSAO: Svi žele dio vas, a neki čak nisu niti ljubazni dok traže. Osjećate se odlično, kao da ne možete izgubiti kojim god poslom se bavili, ali ne morate se izgubiti u tome gurajući se u sve poslove odjedanput. Uvijek možete pobjeći dok se situacija ne smiri, ali ako se uhvatite u koštac s problemima imat ćete satisfakciju da ste sve sami postigli.

ZDRAVLJE: Energija vam je na visokoj razini, a vi uvijek pazite na svoju prehranu pa ne biste trebali imati nikakvih problema. Ipak pojačajte tjelovježbu kako biste isprašili dodatne kalorije.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam novi hit obožavane Colleen Hoover - roman Verity!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Vaga - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za ožujak

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini