Horoskop

Vaga

vaga

Tjedni horoskop - 21.07.2019. do 27.07.2019.

LJUBAV: Dinamičan život koji predstavljate drugima zadovoljava vas samo do određene granice. Događaju vam se stvari koje bitno mijenjaju odnos s voljenom osobom. Hoće li biti pozitvne ili negativne ovisi o tome koliko ste se do sad dali u tu vezu. Iako ne volite nikome pravdati svoje postupke, na vama je red za polaganje računa u vezi. Još malo i neke važne stvari će sjesti na svoje mjesto. Ako ste slobodni, početak tjedna donosi vam zanimljivo poznanstvo.

POSAO: Slijedećih nekoliko tjedana donosi vam velike komunikacijske sposobnosti pa ćete ljude više oduševljavati svojim riječima nego djelima. Iskoristite tu naklonost kako biste obavili što više poslovnih razgovora i pregovora jer  će ljudima biti gotovo ne moguće reći vam ne na bilo koji vaš zahtjev. Nemojte dozvoliti da vas zavist drugih ljudi smete u ispunjavanju vaših poslovnih ciljeva.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa dišnim putevima.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Vaga - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za srpanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini