Horoskop

Vaga

vaga

Mjesečni horoskop - 01.07.2019. do 31.07.2019.

LJUBAV: Mjesec će vam proletjeti vrlo brzo, što zbog gužve na poslu, što zbog burnog društvenog života krajem mjeseca. Do tada ćete više manje biti posvećeni drugim stvarima, no godišnji u zadnjem tjednu bio bi odličan izbor, pogotovo za slobodne Vage koje tada imaju veliku šansu upoznati osobu kakvu su željeli. No, morat ćete se ipak potruditi da je privučete, stoga, budite na razini.

POSAO: I dalje vučete kao magare, naročito početkom mjeseca, ali i vama će sinuti dobra ideja koja će sredinom mjeseca situaciju potpuno preokrenuti u vašu korist i omogućiti vam da radite manje a napravite više. Takvo postignuće bit će prepoznano na pravim adresama koje će ponuditi odgovarajuću nagradu i promociju.

ZDRAVLJE: Nesanicu liječite fizičkom aktivnošću i zdravijom prehranom.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Vaga - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini