Horoskop

Vaga

vaga

Mjesečni horoskop - 01.09.2019. do 30.09.2019.

LJUBAV: Ovoga rujna trebat ćete pokazati malo više razumijevanja za partnera, jer biste se inače mogli naći u priličnim nevoljama. U posljednjem ćete trenutku mijenjati svoje planove i nećete se baš dobro pritom osjećati. Ovo pogotovo vrijedi za Vage rođene nakon 11. listopada. Ipak, nemojte se previše oko svega toga uzrujavati već neka vaš moto bude: "Iskoristi dan!", a partnera povedite sa sobom.

POSAO: Polako ali sigurno penjete se prema gore. Ma kako taj proces izgledao dugo i zamorno, pri kraju ste stepeništa i vrijeme je da procijenite tko vam je putem pomagao, a tko vam je pokušavao podmetnuti nogu od samog početka. Naime, na vrhu ćete dobiti određenu mogućnost odlučivanja, koja bi mogla postaviti vaše kolege na mjesto koje su sami zaslužili svojim (ne)djelima. Naći ćete nov izvor prihoda, koji jest malo rizičan, ali će vam u sljedećim mjesecima puno značiti.

ZDRAVLJE: Budite vrlo oprezni ovog mjeseca jer ste skloni ozljedama i nezgodama.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Vaga - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini