Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 15.09.2019. do 21.09.2019.

LJUBAV: Bit ćete prilično zahtjevni prema svom partneru ili partnerici što bi moglo dovesti do određenih sukoba i nemira. Čujete li nešto loše o partneru nemojte zaključivati na prečac. Moguće je da je sve samo trač ili iskrivljena istina. Prije svega provjerite što se događa na samom izboru.

POSAO: Ovaj tjedan biste trebali biti malo pažljiviji kad su financije u pitanju. Skloni ste uključivanju u sve i sva za što mislite da će vam donijeti brzu zaradu. Osobe koje vam nude takvo što nisu prijatelji nego netko tko vjerojatno od vaše naivnosti ima vlastitu zaradu. Bit ćete cilj raznih prevaranata i sličnih ljudi. Budite oprezni!

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa grlom.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Strijelac - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za rujan

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini