Horoskop

Strijelac

strijelac

Mjesečni horoskop - 01.04.2020. do 30.04.2020.

LJUBAV: Ovaj mjesec dobivat ćete suprotne znakove počevši sa Suncem koji ispaljuje ljubavne projektile u vašoj 5. Kući ljubavi. To bi vam moglo donijeti visoku razinu uzbuđenja, ali i drame u vaš život. Užvat ćete u igranju, ali nemojte pretjerivati jer je ravnoteža iznimno važna kako si ne biste nanijeli emotivnu štetu. Mjesec 14. travnja donijet će vam uzbudljivi događaj ili osobu koja će pokrenuti vašu maštu. Pripazite na svoje impulzivno ponašanje!

POSAO: Kreativnost će vam biti naglašena sve do 20. travnja jer se Sunce nalazi u vašoj 5. Kući samoizražavanja. Imat ćete pregršt novih ideja koje ćete lako moći i ostvarivati. Ovo je odlično vrijeme za početak novih projekata, a Mjesec u Raku 14. travnja djeluje kao odličan datum za lansiranje istog. 18. travnja Merkur usporava poslove pa se više posvetite detaljima. Ulazak Sunca u stabilnog Bika donosi vam dosadu na svakodnevnim poslovima.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je jako dobro aspektirano, ali pripazite na mogućnost ozljede na putu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam novi hit obožavane Colleen Hoover - roman Verity!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Strijelac - godišnji horoskop za 2020.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini