Horoskop

Strijelac

strijelac

Mjesečni horoskop - 01.09.2019. do 30.09.2019.

LJUBAV: Osjećate se prilično zaljubljeno i lagano gubite tlo pod nogama, no bilo bi dobro kad biste se malo prizemljili, jer ako to nećete napraviti sami, zadnja četvrtina Mjeseca napravit će to umjesto vas. Bolje je biti pripremljen, nije li? U svemu tome mogli biste zaboraviti ostatak obitelji, a oni vam neće lako oprostiti ako ne ispunite neka obećanja koja ste dali s glavom u oblacima, stoga budite osoba od akcije i napravite sve što trebate kako bi mir u kući bio trajan.

POSAO: Kako su planeti zaglibili u vodenim i zemljanim znakovima, svjesni ste da je upravo to razlog što vam onemogućuju pokretanje akcije koju ste planirali. Pustite druge ljude da rade svojim vlastitim tempom, neka uzmu vremena koliko im treba i nemojte čekati na njihovu podršku već djelujte sami. Uz to, budite oprezni s novcem, kako ga imate, ima i dovoljno "prijatelja" koji pretendiraju na njega, tako da ako baš morate posuđivati drugima, dobro procijenite tko je vrijedan vašeg povjerenja.

ZDRAVLJE: Prilično dobro, bez većih promjena na bolje ili gore, ali ni status quo nije idealna situacija za vas

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Strijelac - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini