Horoskop

Rak

rak

Tjedni horoskop - 29.03.2020. do 04.04.2020.

LJUBAV: Osjećate se poput Pepeljuge rintajući za druge, posebno obitelj. Prisutnost Jupitera u Jarcu donosi vam Dobru vilu u život koja će vam čarobnim štapićem donijeti zadovoljstvo u naručju voljene osobe, a to je ono što vi zapravo najviše želite. Partner će vas oduševiti jednim prijedlogom koji će vas prilično raznježiti.

POSAO: Na poslu ćete također raditi tuđi posao bez previše pohvale što će vam dati osjećaj manje vrijednosti. Ipak, pomalo se situacija popravlja, samo trebate pokazati malo više strpljenja. Stalo vam je do napretka i dajte sve od sebe kako bi se sve ubrzalo. Nedajte se pesimizmu!

ZDRAVLJE: Osjećate se loše i iscrpljeno pa imate osjećaj da vam ni mjesec dana odmora ne bi bilo dovoljno da dođete na svoje. Pokušajte se više odmarati.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam novi hit obožavane Colleen Hoover - roman Verity!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Rak - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za travanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini