Horoskop

Rak

rak

Tjedni horoskop - 15.09.2019. do 21.09.2019.

LJUBAV: Ljubavni odnosi bit će onakvi kakve vi želite. Pred kraj tjedna mogle bi se javiti manje nesuglasice s partnerom, ali budete li ga slušali na vrijeme moći ćete ih riješiti u korijenu. Do tada uživajte u nježnostima i dobro otvorite oči i uši što vam partner govori. Obitelj bi mogla imati pojačanu potražnju za vašim vremenom i energijom.

POSAO: Ovaj tjedan kao da vas je krenulo, sve što vam se činilo da vas je kočilo odjednom se riješilo samo od sebe. Poslovne ponude stižu, a na vam je samo da izaberete onu pravu. Energija kojom raspolažete bit će dovoljna za rješavanje i najtežih problema. Samo naprijed i vjerujte sebi i u sebe!

ZDRAVLJE: Trenutno vam planete na ovom polju nisu baš najsklonije, pa bi bilo najbolje da sami pripazite na sebe. Malo više tekućine, manje nezdravog stila života i sve će biti u redu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Rak - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za rujan

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini