Horoskop

Rak

rak

Mjesečni horoskop - 01.09.2019. do 30.09.2019.

LJUBAV: Gledate na krivo mjesto u potrazi za pravom ljubavi. Ili je već imate i jednostavno je ne vidite, ili tek treba doći. Stoga, razmislite malo o tome i nemojte se uplitati u neke odnose koji bi vam mogli stvoriti nepotrebne glavobolje, a usput i prilično povrijediti bliske osobe do kojih vam je jako stalo. Okupite obitelj i prijatelje i uz njihovu pomoć napravite sve što treba kako bi vam dom bio mjesto mira i harmonije, a ne bezrazložno stvorenog kaosa. Budite dosljedni i pametni, to je jedino što vas može izvući.

POSAO: Svi će Rakovi, suprotno svojoj prirodi, bit u raspoloženju spremnom za rizik, a to može biti vrlo, vrlo zabavno. Prilagodite taktiku situaciji na terenu i nemojte se povoditi za pogrešnim idejama ili ljudima. Rizik je dvosjekli mač, no ovoga puta sve su dobre karte u vašim rukama, trebate ih samo prepoznati i dobro iskoristiti.

ZDRAVLJE: Možda malo previše stresa, no ako brzo pronađete neki ispušni ventil, sve će biti u redu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Rak - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini