Horoskop

Ovan

ovan

Tjedni horoskop - 29.03.2020. do 04.04.2020.

LJUBAV: Sjedenje i držanje palčeva nikada vam nije išlo dobro od ruke, a ovaj tjedan bi vam upravo vaša nestrpljivost mogla donijeti nešto novo i lijepo u vaš ljubavni život. Ako ste u vezi, očekujte poboljšanje odnosa s partnerom kao i pojačanu romantiku tijekom slobodnih dana. Ako ste sami, mogli biste upoznati zanimljivu osobu, samo pripazite kako ne biste sva jaja stavili u istu košaru.

POSAO: Uzlazno razdoblje se polako nastavlja u na vašem poslovnom planu. Mnoga vrata vam se otvaraju, ali nemojte zaboraviti kako se rijetko baš sve servira na srebrnom pladnju pa malo zavrnite svoje rukave. Tjedan će vam biti dinamičan i uspješan, a vi ćete se osjećati prilično zadovoljno svojim postignućima. Samo ne posustajte!

ZDRAVLJE: Energija vam je na visokoj razini pa će vas zdravlje služiti, ali pripazite na unos kalorija jer biste mogli imati problema sa želucem.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam novi hit obožavane Colleen Hoover - roman Verity!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Ovan - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za ožujak

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini