Horoskop

Ovan

ovan

Tjedni horoskop - 15.09.2019. do 21.09.2019.

LJUBAV: Ovaj tjedan malo poradite na komunikaciji kako bi harmonija u obiteljskim odnosima i dalje bila na razini proteklih tjedana.Što se tiče odnosa s voljenom osobom, bit će jako dobri, ali morat ćete pripaziti na neke svoje mušice kako ne biste nepotrebno maltretirali svog partnera. Zauzvrat možete očekivati vruće trenutke u krevetu.

POSAO: Vaša društvenost otvorit će vam neke nove putove ostvarenja vlastitih ideja kao i veze. Na poslu ćete se osjećati prilično ugodno pa vam ništa neće biti teško, a s takvim stavom napravit ćete i više od očekivanog. Trebali biste samo malo bolje pripaziti na troškove. Uživajte u dobrim plodovima svog rada!

ZDRAVLJE: Općenito ste puni pozitivne energije, ali nemojte zanemariti odmor i opuštanje!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Ovan - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za rujan

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini