Horoskop

Ovan

ovan

Mjesečni horoskop - 01.04.2020. do 30.04.2020.

LJUBAV: Dobra vijest je da se svemoćno Sunce nalazi u vašem znaku sve do 20. travnja pojačavajući vaše samopouzdanje i jačajući vaš šarm. Prisutnost Marsa u vašoj 5. Kući ljubavi znači revitalizaciju postojeće veze ili početak nove koja će biti obilježena iznimnom strašću. Planet ljubavi, Venera, pojačat će temperaturu, ali poslušajte svoju intuiciju i idite po malo. Ljubav djeluje najbolje kad je na laganoj vatrici. 3. travnja vam je posebno naklonjen dan u ovom mjesecu.

POSAO: Kreativno Sunce u vašem znaku do 20. travnja daje vam snagu, karizmu i energiju za jačanje trenutne pozicije na poslu kao i napredovanje u svom području. Pripazite kako ne biste preskakali detalje jer će se na taj način sav entuzijazam okrenuti protiv vas. Najbolje će proći oni koji budu pažljivo gledali na sve detalje prije nego donesu ikakve odluke. Krajem mjeseca Sunce ulazi u Bika pa ćete morati malo više pripaziti na financije.

ZDRAVLJE: Energija vam je na visokoj razini sve do 20. travnja pa će vam i zdravlje biti sukladno tome. Poslije se malo više pripazite.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam novi hit obožavane Colleen Hoover - roman Verity!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Ovan - godišnji horoskop za 2020.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini