Horoskop

Ovan

ovan

Mjesečni horoskop - 01.09.2019. do 30.09.2019.

LJUBAV: Ovoga će rujna stvari potpuno promijeniti smjer kretanja. Ako se već nećete doslovno vratiti u školu, čekat će vas druge vrste lekcija. Dok se pripadnici ostalih znakova smiruju i pronalaze si mjesto, vas će Mars tjerati na bijeg u slobodu što biste trebali učiniti prije zadnje mjesečeve mijene. Sloboda ima puno značenja, može biti promjena partnera, a može biti i iskren i otvoren razgovor koji će partneru jasno dati do znanja koji stupanj slobode je vama potreban kako bi veza funkcionirala savršeno.

POSAO: Doći vam interesantne ideje na pamet, a kad se neka od njih poklopi s idejom kolege s posla, na vratima je prilika koju ne bi trebalo tek tako ispustiti iz ruku. Naravno, sama činjenica da imate sličan način razmišljanja nije nikakva garancija uspjeha, treba uložiti poznatu ovnovsku upornost kako bi sve štimalo, stoga nemojte oklijevati, ako izračunate da je ideja dobra, bacite se na posao svom snagom i rezultati će se početi pokazivati puno prije nego što mislite, i to na najbolji način - u vašem novčaniku.

ZDRAVLJE: Početak i kraj mjeseca nisu dobri ni za zdravlje ni za novčanik, pa tih dana nemojte biti u najvišoj brzini.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Ovan - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini